Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Sigmanus: Nic pokrętnego. Spotkałem jednego typa z 1500 killami i go spectatowałem - był zdany na drużynę. Innym razem był typ ~1000 killów było podobnie. A tu kolo wyklepał 35 killów solo xD
@Mega_Smieszek: Popatrz na pro streamerów z Fortnite grających na padzie i nie takie cuda zobaczysz.

Swoją drogą to trochę dziwne, że nie ma żadnego prosa na kontrolerze w Apex, ale może to wynika z tego, że w Fortnite Ci najlepsi grają na PC za pomocą kontrolera (bo matchmaking i tak łączy ich tylko z graczami na padzie) - a w Apex nie ma cross-play obecnie.
@Mega_Smieszek: Przecież na konsolach zawsze jak ogarniasz granie padem to rozkuriwasz tych casuali których odsetek jest o wiele większy. Wystarczy pooglądać najlepsze momenty z fpsów takich jak cod czy battlefield. 90% jest nagrana na konsolach gdzie ludzie nie potrafią nawet porządnie wycelować, a co dopiero #!$%@?ć całą serię celnie w typa
@Mega_Smieszek: Już ci będę przeszukiwał YT, żeby znaleźć dobrych graczy w Apex. Ty zakładasz, że kontroler = nie da rady precyzyjnie strzelać, a to gówno prawda. Sam wygrałem dwie gry solo, a gram tylko trochę ponad przeciętną. Zobacz sobie jak można grać na padzie, jak się poćwiczy i powiedz mi, że ktoś taki potrzebowałby teamu w AL.
Griffith - @Mega_Smieszek: Już ci będę przeszukiwał YT, żeby znaleźć dobrych graczy w...