Aktywne Wpisy
ataeB +51
Wyświetliła mi się ostatnio na insta reklama, że szukają modelek do kampanii jakiejś bieliźnianej. Napisałam, że jestem zainteresowana. Kazali mi wysłać swoje portfolio. Co to znaczy? Nie miałam nigdy sesji zdjęciowej.
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
robert5502 +390
Dobra nowina!
Dane za rok szkolny 2023/2024: W liceach i technikach nawet 80 proc. uczniów nie uczęszcza na lekcje religii.
Podziekujmy im
#religia #bekazkatoli #szkola
Dane za rok szkolny 2023/2024: W liceach i technikach nawet 80 proc. uczniów nie uczęszcza na lekcje religii.
Podziekujmy im
#religia #bekazkatoli #szkola
Niestety idealnie nie jest - wydaje mi się, że jednak 10 odcinków po godzinę każdy to lekka przesada. Trochę to wszystko się zbyt długo rozkręca, twórcy poświęcają sporo czasu na wprowadzenie widza w ramy fabularne. Z jednej strony - rozumiem, ponieważ serial w dużej mierze jest związany z...
...ale z drugiej - nie czarujmy się, nie jest to aż tak pogmatwane :) Rozumiem kwestię budowania napięcia i aury tajemniczości ale co za dużo to nie zdrowo ( ͡º ͜ʖ͡º) Fabularne zgadywanki z mojej strony były raczej trafne, chociaż komiksu nie czytałem - ale mimo to bawiłem się przednio, szczególnie po pierwszych 2? 3? epizodach. Bardzo ciekawa propozycja na #netflix i ostatnie już dłuższe i zimne wieczory #umbrellaacademy #seriale #komiks