Aktywne Wpisy
Nr29 +48
Niewątpliwie Konfederacji brakuje sporo do ideał, rok temu nawet nie byłem pewien czy na nich zaglosuje. Ale jak przypomnę sobie ile lewary i neuropki włożyły wysilku w szczucie i manipulowanie, ile wpisów wysrali przez ten czas, ile zwoływań do znalezisk, oraz teraz jak widzę ich panikę i agresję z powodu świetnych wyników Konfederacji to wiem już na kogo zagłosuję ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie ma nic lepszego niż
Nie ma nic lepszego niż
HyperX Predator RGB, DDR4, 16 GB,3200MHz, CL16 (HX432C16PB3AK2/16 )
G.Skill Trident Z RGB, DDR4, 16 GB,3000MHz, CL16 (F4-3000C16D-16GTZR)
G.Skill Ripjaws V, DDR4, 16 GB,3200MHz, CL16 (F4-3200C16D-16GVKB)
Cena do 700pln - pojemność 16gb
W grę wchodzą tylko nowe moduły w czarnym kolorze
#ryzen #amd #komputery #pcmasterrace #pytanie #technologia #kiciochpyta #pc #cpu #pytaniedoeksperta #skladamkomputer #ram
@s-k-fantasyfactory: Jak lubisz podkręcać.
@s-k-fantasyfactory: W 90% nie. Patrzyłeś G.SKILL 16GB 3000MHz Aegis CL16? Hynixy, ale raczej bezproblemowo pójdą zadeklarowanych wartościach.
Overclock to dla mnie czarna magia ale być może kiedyś się nauczę. A czy te HyperX-y albo Tridenty które wymieniłem będą okej? Po prostu zależy mi żeby nie było problemów na zasadzie wkładam pamięć a tu dupa maksymalnie działają w połowie zadeklarowanej częstotliwości i pieniądze wyrzucone w błoto.
Numer modelu ten sam a wartości na stronie MSI inne od tego co jest w specyfikacji na x-kom czy morele.
+ wartość supported speed też nie 3200mhz wtf
@Krs90: @TomdeX: @zygametal: @Odczuwam_Dysonans:
https://www.forumpc.pl/topic/473085-nie-postuje-ryzen-5-2600msi-b450-tomahawk16gb-hyperx-predator-3200/
Ale myślę że i tak nie ma reguły i po aktualizacji BIOSu/wymianie modułów u Pana z tego wątku udałoby się je zmusić do działania - wszak są podane jako kompatybilne, ot, w drugim profilu XMP. Bez aktywacji profilu powinny ruszyć, coś było