Aktywne Wpisy
Co ta dzisiejsza młodzież ma w głowie to ja nawet nie.
Mama mi właśnie powiedziała, że siostra cioteczna +/- 16 lvl z w miarę dobrego domu bo wujek inżynier wysokich napięć, a ciocia pielęgniarka uciekła z domu i znaleźli ją dopiero po dwóch dniach u koleżanki. Dlaczego uciekła? Bo wujek nie pozwolił jej się zapisać na poledance xD
Poledance w sensie taniec na rurze. Wujek stwierdził, że nie będzie ona kręciła dupą
Mama mi właśnie powiedziała, że siostra cioteczna +/- 16 lvl z w miarę dobrego domu bo wujek inżynier wysokich napięć, a ciocia pielęgniarka uciekła z domu i znaleźli ją dopiero po dwóch dniach u koleżanki. Dlaczego uciekła? Bo wujek nie pozwolił jej się zapisać na poledance xD
Poledance w sensie taniec na rurze. Wujek stwierdził, że nie będzie ona kręciła dupą
gharman +78
W Niemczech panika bo cena kebaba osiagnela 34 zl (8 euro). Partie lewicowe zadaja wprowadzenia limitu ceny na kebab na poziomie 22zl.
Brzmi jak the onion? Jednak to prawda.
Tymczasem w Polsce gdzie zarabia sie mniej niz polowe?
- 35 zl to normalna cena za kebab. jak ma sie gastronomianinaczej utrzymac?!?
Polak sie cieszy jak jest drozej, bo to znaczy ze go stac! On jest kuhhh×a kims! Doszedl do czegos! Ma kebaba!
Brzmi jak the onion? Jednak to prawda.
Tymczasem w Polsce gdzie zarabia sie mniej niz polowe?
- 35 zl to normalna cena za kebab. jak ma sie gastronomianinaczej utrzymac?!?
Polak sie cieszy jak jest drozej, bo to znaczy ze go stac! On jest kuhhh×a kims! Doszedl do czegos! Ma kebaba!
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
47% osób zaznaczyło, że widziało pojedyncze odcinki, 31% zobaczyło większość odcinków, tylko 15% obejrzało całość, a 7% nie miało okazji widzieć nawet jednego odcinka.
Według Was kreskówka "Głowa rodziny" zasługuje na ocenę 7,5, co jest wynikiem trochę niższym od tego na Filmwebie (7,9) i trochę bardziej niższym od oceny na IMDb (8,2).
Tym razem ocenimy jedną z bardziej nostalgicznych kreskówek - "Life with Loui" (Świat według Ludwiczka; 1995-1998);
Tag do obserwacji/czarnolistowania: #wykopowekreskowki
Zasady: Oceniamy kreskówki oraz filmy animowane z różnych okresów. Głosujemy w skali 1-10, ocena będzie uśredniona i porównana z ocenami na portalu IMDB i Filmwebie. Głosowania będą się odbywać co 1-4 dni w zależności od wolnego czasu. W komentarzach będzie jeszcze jedna ankieta na temat tego czy widziałeś daną animację.
Top 5 seriale:
Top 5 filmy:
Miłej zabawy :-).
#wykopowekreskowki #kreskowki
Na ile oceniasz serial "Life with Loui"?
Sponsor: Grupa Facebookowa z promocjami z chińskich sklepów
Nie chcesz być wołany/a jako plusujący/a? Włącz blokadę na https://mirkolisty.pvu.pl/call lub odezwij się do @IrvinTalvanen
Uważasz, że wołający nadużywa MirkoList? Daj znać @IrvinTalvanen
! @bubel119 @odjatakpawlacz @thegiermen @KKK1987 @bolo79 @MiniasNr22 @der_Narr @Kubsior @hiszpanski_konkwistador @Stalkere @lsxol123 @Pawel_Pe @lewoprawo @misrz_mocy_ognia @yourgrandma @kuromicz @marcinse @3Jet @AlphaFox @Yakuza123 @Mucholep @jaroslaw-syrek @czosnekirozmaryn @MementoMori49 @BoJaProszePaniMamTuPrimasorta @Twoj_Stary_Pijany @TymRazemNieBedeBordo @Haraj @zjemcimatke @Kabarak @
Próbuję dzieciakom "wkręcić" ale za mało akcji by ich wciągał ,a większość dowcipów za dorosła ...
Polski dubbing >>> oryginalny.
Jeden z niewielu filmów/seriali gdzie dubbing niszczy oryginał.
- tato, muszę do toalety
- Trzymaj! Kiedy byłem na wojnie, musiałem trzymać przez 3 kontynenty... Eh... Nie macie pojęcia co to jest cierpienie...