Aktywne Wpisy
Xing77 +23
Francuzi mówią wprost, że Polska przystąpi do konfliktu z Rosją jeżeli Ukraina przegra. Nazywają nas szaleńcami (i słusznie!), ponieważ przez swoją głupotę i machanie szabelką wciągniemy cały kontynent w ten konflikt.
Pewnie po to była im też potrzebna ta ustawa o obronie ojczyzny, by jak najwięcej ludzi przeszkolić, skierować na rok służby, a potem to już wiecie. No ale dalej udawajcie że nic się nie dzieje...
Niektórzy już piszą i mówią że
Pewnie po to była im też potrzebna ta ustawa o obronie ojczyzny, by jak najwięcej ludzi przeszkolić, skierować na rok służby, a potem to już wiecie. No ale dalej udawajcie że nic się nie dzieje...
Niektórzy już piszą i mówią że
MarcelFerry +121
Zautomatyzowałem swojej kobiecie pisanie komplementów co jakiś czas i dodatkowo przez chat GPT dostaje propozycje prezentu dla niej raz na miesiąc na podstawie ilości środków na mybenefit.
Mam przypomnienie codziennie żeby zapytać jej jak się czuje i jak jej minął czas w pracy i wyznaczony timeslot żeby jej wysłuchać.
Raz na tydzień moja pseudoapka też wybiera mi propozycje spędzenia wolnego czasu w weekend we dwoje żeby nie było nudy.
Czuje się trochę
Mam przypomnienie codziennie żeby zapytać jej jak się czuje i jak jej minął czas w pracy i wyznaczony timeslot żeby jej wysłuchać.
Raz na tydzień moja pseudoapka też wybiera mi propozycje spędzenia wolnego czasu w weekend we dwoje żeby nie było nudy.
Czuje się trochę
https://youtu.be/gc8nugYV4hI?t=2547
#danielmagical