Wpis z mikrobloga

@CydrNorweski dałem Salaha, muszę iść z prądem tak jak od początku sezonu

@seann obaj potracili chyba składy, planuję wstępnie Luiz - > Yedlin i Kennedy - > Anderson lub Maddison za -4 (baja kalendarz, ale rok temu źle się skończyło inwestowanie w Leicester o tej porze roku). Ale oczywiście poczekam do LM

@Fabinho Aguero zrobił kolosalną różnicę, w top 10k miało go wczoraj tylko 50% ludzi
@parachutes Miałem właśnie plan żeby na najbliższe kilka kolejek wrzucić Chilwella i Maddisona ale chyba sobie odpuszczę. Idę w tych co lubię A nie tych których (teoretycznie) fixture wskazuje ( ͡º ͜ʖ͡º)
@parachutes Pewnie tak, ale ten Maddison mnie kusi, nie tylko ceną. Potrzebuje pomocnika na kilka kolejek bo będę się bawił w zmiany napastników więc żeby nie było ciągle po -4 chce mieć pomoc bez zmian. No i chyba tylko Leicester ma przeciwników na tyle w zasięgu, i to przez kilka kolejek że może warto. Kluby z top5-6 będą się że sobą często spotykać więc jak tu wziąść takiego Sona czy Martiala.
@parachutes: Z Leicester to chyba tylko Pereira jest naprawdę godny uwagi, ale tych obrońców za ~5m jest tyle, że nawet nie wiem, czy go zmieszczę do składu. Maddison miał dobrą pierwszą połowę sezonu, ale 9 blanków w ostatnich 11 meczach nie wygląda zbyt zachęcająco. Wczoraj już ten Tielemans bardziej mi się podobał.