Aktywne Wpisy
Fapam0rgana +292
Nigdy nie lubiłem kręcić afer, dlatego ten wpis ma służyć jako przestroga dla osób planujących wypoczynek w Bieszczadach. Chciałbym opisać swoją nieprzyjemną sytuację związaną z domkami letniskowymi Jaworówka w Wołkowyjach.
W tym roku po raz pierwszy postanowiłem odwiedzić ten rejon Polski. Niestety, domek letniskowy, który wynająłem z rodziną, sąsiadował z domkami, których właściciel był podludziem i troglodytą. Choć nie wynajmowaliśmy domku od tych osób, wystawiłem im ocenę na Google, w której opisałem
W tym roku po raz pierwszy postanowiłem odwiedzić ten rejon Polski. Niestety, domek letniskowy, który wynająłem z rodziną, sąsiadował z domkami, których właściciel był podludziem i troglodytą. Choć nie wynajmowaliśmy domku od tych osób, wystawiłem im ocenę na Google, w której opisałem
Bimbas +38
#raportzpanstwasrodka U Mongoła na audiencji nowe polskie wykręty. Wzorcowe szury bez dwóch zdań. Zapytani co ich sprowadza do Kambodży i na ile przyjechali, odpowiadają z dziecięcą szczerością, że naoglądali się Łysego, Ropucha i Mańka, rzucili umierającą Europę z powodu wzrostu rachunków za prąd w Słupsku i Lęborku . Zostają na zawsze bez rekonesansu . Oczywiście już mają kanał na YT o hiper oryginalnej nazwie : coś tam w Azji i
Dostałam na urodziny od niebieskiego i jezu kura jakie to wygodne.
#niewiemjaktootagowac #truestory
A nie mozesz nogi na niebieskiego zarzucić?
Tukany są spoko, do tego bardzo charakterystyczne, więc jest na czym zawiesić oko.
Taka poduszka nie jest zbyt sprężysta przypadkiem? Najlepsza jest taka jak ciastolina, która łatwo się odkształca.
Co do sprężystości nie wiem, stwierdzenie, ze się nad tym nie zastanawiałam będzie prawdziwe. Ona jest chyba wypełniona jakimś tworzywem sztucznym o właściwościach waty. Mnie zadowala.
@nint: ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@nint:
- poduszki
- ludzi