Aktywne Wpisy
Salido +301
Minął 2 (z 70) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 5 wypadków śmiertelnych w których zginęło 6 osób.
9 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
10 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
0 osób zmarło w ciągu 30 dni od zdarzenia drogowego w którym uczestniczyły.
Czyli w trakcie wakacji w 9 wypadkach zginęło w sumie 10 osób
W poprzednim roku statystyki po 2. dniu wakacji wyglądały
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 5 wypadków śmiertelnych w których zginęło 6 osób.
9 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
10 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
0 osób zmarło w ciągu 30 dni od zdarzenia drogowego w którym uczestniczyły.
Czyli w trakcie wakacji w 9 wypadkach zginęło w sumie 10 osób
W poprzednim roku statystyki po 2. dniu wakacji wyglądały
WielkiNos +31
Patrzcie jak wspaniale ubrania potrafią odjąć kilogramów i zwiększyć atrakcyjność kobiety jeśli tylko dołożymy kilka dodatków. Tzn. tak pani twierdzi.
Niesamowity efekt.
#plussize #bodypositive #modadamska #rozowepaski
Niesamowity efekt.
#plussize #bodypositive #modadamska #rozowepaski
#wislakrakow #mecz #pilkanozna
Komentarz usunięty przez moderatora
PS. W dupie mam rekiny i nie staje po ich stronie, zauważam tylko fakty.
@goras: Stadiony to miejsce przyjazne i bezpieczne - zazwyczaj. Kulturalne? Co przez
Światem rządzą pieniądze, jak widać obecny model działania stadionów nie przynosi rezultatów i frekwencję cała ekstrakalsa ma mizerną. Czeka nam zmiana i przyjmiemy model Angielski, Niemiecki lub Hiszpański. Każdy z nich sprawi że za kilka lat stadiony będziemy mieli wypełnione w 80+% .
Co takiego oni zrobili dla Wisły? Tłukli się w krzakach z jakimiś hanysami i warszawiakami? A to dla Wisły była walka czy o terytorium do dilowania i innych procederów?
Często się słyszy ile to oni nie zrobili dla Wisły. Jakiś wyjątkowo niekumaty jestem, niech ktoś wymieni chociaż jedną jedyną
@goras: Zawsze znajdzie się
Jeżeli bilety są drogie to chłopaczków z osiedla na nie nie stać. Trzeba uderzać w rodziny z dziećmi, to jest przyszłość.
Chodzę na D i nie widziałem takiej sytuacji, ale widziałem inną... Gość za pozdrawianie Ruchu dostał lepca ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Dostał za gwizdanie na Ruch, czyli nie dostał za darmo. Jeżeli jest zwykłym kibicem to co mu Ruch przeszkadza? Nie jego cyrk i nie jego małpy.
Rodziny? Wypad na mecz z dzieciakami to 100 zł. Bilet + jedzenie + coś do picia i
Kiedyś, gdy nie trzymali łapy i nie mieli pieniędzy z klubu... to się starali. Czasem organizowali zbiórki na schroniska, wozili karmę dla zwierzaków, sprzątali cmentarze, robili paczki na Kresy, organizowali spotkania patriotyczne np. z żołnierzami AK itp. Oczywiście nie robiły to rekiny, ale podmioty od nich zależne np. SKWK.
Często sami na tym zarabiali, ale promocję dla klubu robili.
Dużo
Kino jest tańsze i zawsze można oglądnąć film.
Moja córka czasem ogląda ze mną mecze w telewizji. Oglądając ligę polską... zwyczajnie się nudzi, albo ma dość mojego przeklinania( ͡° ͜ʖ ͡°), co innego ligi zachodnie.
Wiem też, że był na forum twsd jakiś motyw z pobiciem kogoś z ekipy sprejarzy. Ogólnie dużo było syfu mniej więcej w czasie zmiany zgód.
Wspominam o tym bo może ci ludzie rozkręcający pozytywne akcje już dawno nie mają z ultrasami nic wspólnego.
Czy ultrasi w ogóle przetrwali?
Dawno temu był taki program w tv z kibolami i tam jakiś pan w kominiarce z barwami wyłożył definicje