Wpis z mikrobloga

@GothBoyy666: U mnie to paki co zalegały w szafce i pod/za łóżkiem. Tak to na bieżąco w---------m do kosza.
Fazę na zbieranie opakowań po lekach i samarek, worów itd miałem na początku przygody z dragami, p------e hobby ale kolekcja była na prawdę imponująca.
  • Odpowiedz
@Alkonauta: Ja przestałem wyrzucać w krzaki przez nerwice, poprostu nie moge wyrzucic czegoś tak poprostu, kiedyś to wszystko wyrzucalem gdzie popadnie, teraz to szukam koszy, zawsze jest przynajmniej jeden w okolicy 200m.
  • Odpowiedz
ja mam takich lekarzy, że mi wypisują co chcę, jestem zdrowy. Bardziej bym ich nazwał dilerami, niż lekarzami xD

@Alkonauta: tego bym nie powiedział, jeżeli jesteś zdrowy fizycznie i mimo to bierzesz takie leki to musisz mieć coś z głową ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Tramadol tylko przy okazji działał terapeutycznie, bo kręgosłup mnie co jakiś czas ostro n--------a.

Nie sądzę żeby to co piszesz było prawdą nikt nie jest aż taki
  • Odpowiedz
@GothBoyy666: A to ja już od dawna tylko w domu szamam kode. Przypomniało mi się teraz jak kiedyś, jak po takich porządkach jak dzisiaj wygrzebałem tak z 3-4 razy więcej opakowań, to pojechałem specjalnie pod ośrodek zdrowia i wysypałem wszystko do kosza. Sprzątający musiał być nieźle skonsternowany.
@tojestmultikonto: alpra mnie nie zmula, czułem się po niej jak bóg, pewność siebie, gadatliwość, otwartość na ludzi itd. Taki wodzirej się
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@Alkonauta:

wygrzebałem tak z 3-4 razy więcej opakowań, to pojechałem specjalnie pod ośrodek zdrowia i wysypałem wszystko do kosza. Sprzątający musiał być nieźle skonsternowany.

O mój boże, jesteś taki super złowieszczy, mogę Cię dotknąć?
  • Odpowiedz
@Twinkle: Nie p-----------j się już tak, jechałem po prostu do lekarza i to był najbliższy kosz. Nie było w tym żadnego celu.