@GothBoyy666: U mnie to paki co zalegały w szafce i pod/za łóżkiem. Tak to na bieżąco w---------m do kosza. Fazę na zbieranie opakowań po lekach i samarek, worów itd miałem na początku przygody z dragami, p------e hobby ale kolekcja była na prawdę imponująca.
@Alkonauta: Ja przestałem wyrzucać w krzaki przez nerwice, poprostu nie moge wyrzucic czegoś tak poprostu, kiedyś to wszystko wyrzucalem gdzie popadnie, teraz to szukam koszy, zawsze jest przynajmniej jeden w okolicy 200m.
@GothBoyy666: A to ja już od dawna tylko w domu szamam kode. Przypomniało mi się teraz jak kiedyś, jak po takich porządkach jak dzisiaj wygrzebałem tak z 3-4 razy więcej opakowań, to pojechałem specjalnie pod ośrodek zdrowia i wysypałem wszystko do kosza. Sprzątający musiał być nieźle skonsternowany. @tojestmultikonto: alpra mnie nie zmula, czułem się po niej jak bóg, pewność siebie, gadatliwość, otwartość na ludzi itd. Taki wodzirej się
wygrzebałem tak z 3-4 razy więcej opakowań, to pojechałem specjalnie pod ośrodek zdrowia i wysypałem wszystko do kosza. Sprzątający musiał być nieźle skonsternowany.
O mój boże, jesteś taki super złowieszczy, mogę Cię dotknąć?
@Twinkle: Nie p-----------j się już tak, jechałem po prostu do lekarza i to był najbliższy kosz. Nie było w tym żadnego celu. Nie możesz, nie lubie kontaktu fizycznego z obcymi osobami.
Przy okazji ułożyłem puzzle xD
#narkotykizawszespoko
Fazę na zbieranie opakowań po lekach i samarek, worów itd miałem na początku przygody z dragami, p------e hobby ale kolekcja była na prawdę imponująca.
@Alkonauta: tego bym nie powiedział, jeżeli jesteś zdrowy fizycznie i mimo to bierzesz takie leki to musisz mieć coś z głową ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie sądzę żeby to co piszesz było prawdą nikt nie jest aż taki
@tojestmultikonto: alpra mnie nie zmula, czułem się po niej jak bóg, pewność siebie, gadatliwość, otwartość na ludzi itd. Taki wodzirej się
O mój boże, jesteś taki super złowieszczy, mogę Cię dotknąć?