Wpis z mikrobloga

@Bazingaqq: Ty no nie wiem jak to możliwe, to nie ja xD To samo się tak odjaniepawliło. Dobrze idę w końcu odkurzać bo chcę już psznie jeść pizzę jak skończę sprzątać.
  • Odpowiedz
@JanuszChytrus: no sporą, bo wcześniej waliłem mocniejsze opio ale niedawno miały bliskie spotkanie z moją muszlą klozetową a ja nacisnąłem czerwony guzik - spłuczkę. Nie chcę wracać do mocniejszych bo wpadam wtedy zazwyczaj w ciągi, a kodeinę umiem kontrolować.
@Krosser5566: tak całkiem się zrzygałeś? Mi odrobinka poleciała.
  • Odpowiedz
@Alkonauta: Wiesz co nie była to ilość duża czyli taka normalna.Ale wtedy paliłem 1 raz na kacu i chciałem zobaczyć jak to jest.Ale teraz pomaga zdecydowanie lepiej i zawsze mi pomaga na mdłości.
  • Odpowiedz
@Krosser5566: aż mi smaka narobiłeś, żeby na fajka wyjść. Ale włączył mi się tryb misji, i dopiero jak skończę sprzątać to wyjdę. Tylko mirko ma zgodę na robienie przerw ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@zjem_co_chcem: ja nie gryzę, nie widzę sensu. Staram się kodować na pusty żołądek (tak jak np. dzisiaj nic nie jadłem do 17), piję szklankę wody 30 minut przed kodą, żeby lepiej pracował i się rozruszał. Potem psznie jem kodę i po 20 minutach czuć pierwsze efekty.
Krajóweczki mi zostało troszkę, chyba fuknę jak koda całkiem zejdzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Mozdziezowa: ja kiedyś rzygałem przy dziwnych mixach, teraz żołądek już się przyzwyczaił do wszystkiego. Nie pamiętam kiedy ostatni raz wymiotowałem (wyjątkiem jest sylwester jak wypiłem litr wódki + benzo, ale wtedy nie miałem tolerki na alko dużej)
  • Odpowiedz