Wpis z mikrobloga

Hehe troche kisnę jak z tego gościa robią wizjonera i polskiego Elona Muska... sypnął pare groszy dla wisły, pewnie tego nawet nie odczuł, a janusze już, że hurr durr... zbawiciel i wizjoner. Takich jak on którzy mają w Polsce firmy softwareowe i pracują tylko za dolary/euro/funty jest dużo więcej tylko siedzą cicho i robią swoje.
Fakt gość ma łeb na karku ale poza tym, że wyłożył kasę którą jak sam mówi 'rozdaje' niczego jeszcze nie zrobił.
Niech spróbuje taką Wisłę wprowadzić do Ligi Europy wtedy możemy powiedzieć, że fakycznie odniósł jakiś sukces w piłce.
Mam nadzieję, że się mu uda i coś w tej Polskiej piłce zmieni.
#pilkanozna #wislakrakow #biznes
źródło: comment_4kzCIGJyBEfHzUcsvzDKtEzD3ZWuLRjB.jpg
  • 3
@FantaZy: facet ma pomysły i się sprawdzają czyli robi dobrą robotę, a tak co do Muska
– Panowie, wy się nic nie martwcie – mówi tymczasem Królewski. – Ja jestem matematykiem, wszystko sobie policzyłem, niczym nie musicie się przejmować. Znam Elona Muska, znam prezesów największych firm. Coś wymyślimy, pieniądze będą – strzela Królewski.
http://weszlo.com/2019/02/03/okradano-ratowano-wisle-krakow/
@FantaZy: Ale wiesz ze ludzie nie robia z niego polskiego Elona Muska dlatego ze dal pare groszy na Wisle, tylko z powodu branzy w jakiej na codzien pracuje? No i tak, firmy ma wielu, ale niewielu w wieku 30 lat ma warte kilkadziesiat milionow dolarow firmy z branzy sztucznej inteligencji xD Tu jest podobienstwo do Muska - obaj pracuja w innowacyjnych branzach i sa mlodymi milionerami/miliarderami w przypadku Elona.