Wpis z mikrobloga

Ludzie, którzy nie oglądali serialu Zwierzyńscy od pierwszego sezonu, mogą w to nie uwierzyć, ale prawda jest taka, że Jaca zanim stał się obszczanym menelem, był szanowanym fachowcem ogólnobudowlanym ¯\_(ツ)_/¯
Jestem ciekawy czy @daniel-zwierzynski ma jakieś wyrzuty sumienia, gdy widzi do jakiego stanu doprowadził swoją rodzinę i dom ()/

#danielmagical #patostreamy
P.....o - Ludzie, którzy nie oglądali serialu Zwierzyńscy od pierwszego sezonu, mogą ...

źródło: comment_wowR2P8QiCEG7JHemVpporSgUhrCeidO.jpg

Pobierz
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PanEdzio: No zapewne ma wyrzuty takie, że nie zatkał matce gęby zanim wypowiedziała to za co maja zakaz :D Bo inaczej to że sam by miał zakaz to pół biedy jego i tak nikt nie chce oglądać, ale brak Gohy to poważna strata dla jego zysków :D
  • Odpowiedz
@KENOX: zniszczył ja by moc ja ratowac. Stworzył sobie ckliwy kontent ratowanie rodziny zlamany palec dwa lata na słuchawce. Brak elementarnej wiedzy spowodowanej fasem. Jednym slowem ej ludzie jestem pierdoła zyciowa dej no trzy złote. Wy nic nie wiecie. Potem doszła pycha zauważył śledź ze mechanizm się kręci i poczuł sie wazny. Wy to sprawiliscie ładujac mu kabze szeklami chłop poczuł się ważną czescia społeczeństwa. Wy go donejtami zaprogramowaliscie. On
  • Odpowiedz
Nie mowie ze caly wykop wysyłał. Ci co wysyłali przyczynili sie do piekła ktore przezywali sasiedzi. Obojetnie czy to daniel czy trafil by sie inny menel w innym miescie byloby to samo.
  • Odpowiedz