Wpis z mikrobloga

@jacek0823 z lewicowcami zaś też fajnie, jak kogoś chcą zdyskredytować, to oskarżają o homoseksualizm - szczególnie widoczne przy atakach na nacjololo. Jedni i drudzy używają orientacji seksualnej jako obelgi, ale przynajmniej katonacjonaliści przynajmniej robią to w zgodzie z głoszonym światopoglądem, w ramach którego wstyd być gejem.
@Pantokrator: roznica polega na tym, ze przecietny nacjololo jest za slaby w uszach by efektownie obrazic przecietnego lewaka.
Przecietnemu lewakowi zarzut gejostwa kolo #!$%@? lata, bo to nie obraza Natomiast nie ma nic piekniejszego niz nacjololek zapluwajacy z wscieklosci monitor gdy mu ktoś cos takiego zarzuci.
@kuklinsky: tak czy owak używanie orientacji seksualnej jako zniewagi najgorzej świadczy o tym, kto stosuje takie zabiegi. Więc tak naprawdę taki wesoły lewak najgorsze świadectwo wystawia sobie, a to, co jest naprawdę tragikomiczne to fakt, że tego nawet nie zauważa.
Dlatego gardzę i jednymi i drugimi, bo w przeciwieństwie do nich, nie uważam homosiów (lubię to słowo, bo jest krótkie i nie zostało mi jeszcze obrzydzone przez resztę społeczeństwa, ale jak
@Pantokrator: bekowa diagnoza o potencjalnie wypieranym homoseksualizmie skierowana w homofobicznego buca jako odpowiedz na oklepany bełkot o "ruchaniu w dupe" stosowanym jako ostateczna zniewaga - troche subtelnej różnicy tu jest.
Ja gardze symetrystami, #!$%@? bez kręgosłupa z zerojedynkowym swiatopoglądem, wychodzące z zalozenia, ze wartosci obu stron są jakimś odbiciem.
@kuklinsky: zwykle ta "bekowa diagnoza" sprowadza się do:

hehe, nacjonaliści to pedały

To, że jakąś myśl wyrazisz większą liczbą słów i dobierzesz je trochę ładniej, np. "należy dokonać fizycznej eliminacji narodu polskiego" zamiast "#!$%@?ć Polaków, #!$%@?", nie zmienia faktu, że sens jest cokolwiek plugawy.

"Symetrystami" - o #!$%@?, kolejny wojownik "kto nie z nami, ten przeciw nam". Jestem wolnorynkowcem i wolnościowcem. Gardzę socjalistami, złodziejami i wrogami wolności tak działania, jak i
@kuklinsky: wolnorynkowcy są zaprzeczeniem pazerności, bo nikomu nie chcą zabierać pieniędzy, by komuś/sobie rozdać. Pazerność i egoizm to motor napędowy socjaluchów - rząd ogłasza "rozdamy wam zasiłki", a pazerni egoiści to popierają, by cudzym kosztem się wzbogacić (patrz 500+). Ale ty tego nie zrozumiesz, bo kradzież za bardzo ci weszła w krew, tak bardzo, że pomerdały ci się podstawowe pojęcia.
@kuklinsky: i już mnie zaklasyfikowałeś, mała socjalistyczna miernoto, a nawet nie ogarnąłeś, że chodziło mi o to, że nie ważne, czy ktoś pisze o ruchaniu w dupę, czy też odpowiada na to "hehe, jesteś pedałem, hehe", jeden i drugi używa homoseksualizmu jako zniewagi. A teraz żegnam cwaniaczku, bo żal mi na ciebie już czasu - jak pisałem, kto nie z nami, ten przeciw nam, jesteście taką samą tępą oblężoną twierdzą jak