Aktywne Wpisy
Gabewu +394
Zgubiłem portfel.
Następnego ranka, będąc jeszcze pod lekkim wpływem za bardzo się tym nie przejąłem, czekałem na rozwój sytuacji. Godzina 16.00, podjeżdża jegomość, z wyglądu typowy Mirek, w ręku mój portfel. Ucieszony biorę zgubę, pieniędzy w środku się nie spodziewałem, dokumenty są. Gość widzę spodziewa się jakiejś rekompensaty, a że nie miałem przy sobie żadnych pieniędzy, wziąłem jego telefon i adres. Akurat mieszkał 2 ulice dalej, więc powiedziałem, że podjadę za 2-3
Następnego ranka, będąc jeszcze pod lekkim wpływem za bardzo się tym nie przejąłem, czekałem na rozwój sytuacji. Godzina 16.00, podjeżdża jegomość, z wyglądu typowy Mirek, w ręku mój portfel. Ucieszony biorę zgubę, pieniędzy w środku się nie spodziewałem, dokumenty są. Gość widzę spodziewa się jakiejś rekompensaty, a że nie miałem przy sobie żadnych pieniędzy, wziąłem jego telefon i adres. Akurat mieszkał 2 ulice dalej, więc powiedziałem, że podjadę za 2-3
switcher20 +82
Wołam @el009 i @to_jest_chyba_kurcze_zart
robiłem mireczki z rozstbefu i był duuuzo bardziej miękki niż z łopatki. Nie ma porównania. Chociaż i tak trafiło się parę "ścięgien" czy innego cholerstwa że czasem trzeba było trochę rzuć. Ale oprócz tego to był super.
Niestety jednak na patelni nie da się uzyskać tego dymnego smaku który było czuć w steku z restauracji.
#stejki #gotujzwykopem #gotowanie
A co do smażenia to najpierw patelnia rozgrzana na maxa a potem jak ci sie przypiecze skórka to zmniejszasz ogień.
Jak korzystasz z suszonego tymianku to nie dawaj go do smażenia tylko bezpośrednio