Obrazek Skype na stronie głównej, znika po 2 sekundach. Na obrazku widzimy - Osobę niepełnosprawną + 1 punkt - Osobę czarnoskórą +5 punktów - Mulatkę +3 punkty - Brodacza z czapeczką na 100% muzułmanin +10 punktów - Po lewej, kto to może być? Według mnie do żydówka +100 punktów
Razem : 119 punktów
Microsoft za jeden obrazek kupił sobie - Spokój od LGBT - Spokój od BLM - Piąteczkę od Netanjachu - Wdzięczność śniadych inżynierów
Co z tym skype się o--------a to aż mi szkoda słów... Dopiero poniedziałek a ja kisnę...
@Stivo75: po lewej na 101% jest Azjatka. Żydówek nie da się rozpoznać tak zasadniczo bo nie mają jednorodnych cech. Nie zmienia to faktu, że nie ma absolutnie nic dziwnego w przedstawianiu się "dla wszystkich". Jak rozumiem w konserwolandzie to powinno być 5 bardzo podobnych białych facetów?
@pierzak bo i jedni i drudzy wrzucacie wszystkich do jedengo wpra, widzicie swiat zero jedynkowoi jedni i drudzy. Nie kazdy ciapak to p-----l, jak nie kazdy patriota ro chuligan i morderca
Obrazek Skype na stronie głównej, znika po 2 sekundach.
Na obrazku widzimy
- Osobę niepełnosprawną + 1 punkt
- Osobę czarnoskórą +5 punktów
- Mulatkę +3 punkty
- Brodacza z czapeczką na 100% muzułmanin +10 punktów
- Po lewej, kto to może być? Według mnie do żydówka +100 punktów
Razem : 119 punktów
Microsoft za jeden obrazek kupił sobie
- Spokój od LGBT
- Spokój od BLM
- Piąteczkę od Netanjachu
- Wdzięczność śniadych inżynierów
Co z tym skype się o--------a to aż mi szkoda słów...
Dopiero poniedziałek a ja kisnę...
Komentarz usunięty przez moderatora
Nie zmienia to faktu, że nie ma absolutnie nic dziwnego w przedstawianiu się "dla wszystkich". Jak rozumiem w konserwolandzie to powinno być 5 bardzo podobnych białych facetów?
@Mariusz_Drugi: i bardzo k---a dobrze
Jestescie tacy sami jak skrajna lewica tylko w druga strone
@Mariusz_Drugi: czyli jednak nie tacy sami