Aktywne Wpisy
mickpl +712
TVN w Faktach obszerny materiał o kredytach 0% i tym, że 1/3 wpłat na kampanię KO pochodziła od deweloperów.
Konrad Frysztak, czyli ten polityk KO, który jako pierwszy ogłosił 0% 3 stycznia pedzioł, że nic o sprawie nie wie XD
#nieruchomosci
Konrad Frysztak, czyli ten polityk KO, który jako pierwszy ogłosił 0% 3 stycznia pedzioł, że nic o sprawie nie wie XD
#nieruchomosci
mickpl +312
Uważam, że Rafał Trzaskowski nie powinien zostać prezydentem. Po prostu.
Człowiek, który współrządzi partią, która chce zniszczyć życie setkom tysięcy młodych ludzi przez forsowanie kredytów 0% aby spasiona deweloperka spasła się nawet bardziej nie nadaje się na takie stanowisko.
Tu nawet nie ma o czym dyskutować.
#nieruchomosci
Człowiek, który współrządzi partią, która chce zniszczyć życie setkom tysięcy młodych ludzi przez forsowanie kredytów 0% aby spasiona deweloperka spasła się nawet bardziej nie nadaje się na takie stanowisko.
Tu nawet nie ma o czym dyskutować.
#nieruchomosci
Dzisiaj miałem dosyć niezrozumiałą dla mnie rozmowę z dziewczyną. Ogólnie mam trochę p--------o ojca, i kiedyś jak się u mnie zasiedziała, do 1 w nocy (zasnęła w sumie), to Ojciec zrobił mi problem o to, że ona tak długo u nas siedzi i, że ją odwożę autem. Za benzyne w sumie płacą rodzice, auto w połowie jest moje. Ja różne sytuacje miałem z ojcem, pochodzę jeszcze z tej rodziny gdzie dzieci się biło a ojciec myśli, że ma autorytet nad wszystkimi w rodzinie. Ogólnie jest prosta zasada u niego: nie podoba Ci się- w------l albo w---------j. Kłócę się z nim często, drze ryja, jak powiem coś mocniejszego to grozi w--------m- mimo wszystko buntuje mu się i nie jestem taki jakby on chciał. No i dzisiaj sytuacja taka, że moja różowa miała autobus albo o 21, albo o 22:30. Zapytała mnie którym ma jechać. I teraz moja sytuacja: Narażać się staremu i pozwolić jej zostać dłużej, albo powiedzieć jej, żeby wracała wcześniej, no i pewnie ona się zniesmaczy. No, myślałem, że jest bardziej wyrozumiała. Powiedziałem jej, żeby wróciła wcześniejszym, o 21. No to ta nie ukrywając żalu prawie się obraziła i powiedziała, że nie mam własnego zdania i nie potrafię się postawić ojcu. No delikatnie mówiąc, w------o mnie to co powiedziała. Od zawsze mu się stawiałem, ile to razy jeszcze w gimnazjum/ liceum dostałem od niego w------l za "stawianie się" czy pyskowanie. Non stop z nim o coś toczę kłótnie jakąś, rzadko kiedy jest dobrze. Wiecie, ja jestem po przejściach, mój ojciec to taki typowy Janusz trochę. Mamy sprzeczne poglądy na świat. Czasami kumple szli pokopać na boisko w piłkę a ja musiałem łopatą machać na podwórku, albo jakieś inne prace robić, i tak do teraz w sumie. Wolę mu trochę ulec, żeby było dobrze, nie wiem, ona tego nie rozumie? Wolę, żeby wróciła wcześniej, żeby stary nie miał problemu o to. Bo jak on sobie tupnie nóżką to zabroni mi jej przyprowadzać, a siłować się z nim nie będę, żeby ją wpuścić. Z domu się wyprowadzać nie chce, nie teraz. Gromadzę fundusze, studiuje, pracuje- za jakiś czas może się dorobię własnego kąta.
No, ale męczy mnie to, jak to wygląda obiektywnie? Obrażona ona o to, że nie może zostać dłużej bo "mój stary". czy ja myślący przyszłościowo, że lepiej pajaca nie drażnić bo w ogóle się przestaniemy spotykać u mnie.
#pytanie #zwiazki #rozowepaski #logikarozowychpaskow #pomocy
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: marcel_pijak
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie - bogata oferta przez cały rok
Komentarz usunięty przez autora
@RustyJames: chyba sobie żartujesz. To są nagłupsze argumenty zawsze, żeby szanować kogoś nie za to jaki jest, co zrobił, co osiągnął, ale za to, co kompletnie nie ma znaczenia (np., że jest starszy, albo jest ojcem). Grozi dorosłemu jak mniemam synowi w--------m i ten powinien go za to szanować? Litości...
@AnonimoweMirkoWyznania: nic tylko znikać z takiego k--------a
Dziewczynie nie jest wstyd tak sie napraszac obcym ludziom?! Przeciez to podpada pod niewychowanie.
Tez by mnie denerwowaly jakies obce ludzie szwendajace mi sie po domu w godzinach nocnych, gdzie ja lubie chodzic sobie np. w majtkach.
1. Dokladaj sie do utrzymania-mozesz stawiac warunki.
2. Spotykaj sie do tak późnej godziny u dziewczyny :p (ciekawe jak u niej na
Komentarz usunięty przez autora