Tak jak wcześniej trochę mi szkoda było Majora, że straci paluch tak teraz k---a mam nadzieję, że odpadnie mu jak najszybciej, głupi zjeb, uważa, że widzowie głupoty gadają i k---a nikogo mądrzejszego nie posłucha, zobaczymy jak będzie po amputacji nagrywał, ciekawe czy przyzna się do błędu czy coś wysepleni na swoją obronę, głupi pasożyt i Struś p--------y. Amen. #kononowicz
@Blantagoras: To jest idiota totalny, Konon mówił mu ostatnio że otwarcie działalności gospodarczej wiąże się z posiadaniem tzw firmy to ten kretyn się kłócił że gruby kłamie i zaczął go cisnąć i wyzywać że to nie prawda,że żadnej firmy nie ma jak się ma działalność gospodarczą.To jest wieloletni troglodyta więzienny wulgarny,prymitywny który już nie posiada komórek mózgowych przez ćpanie,jak dalej tak będzie hulał po lasach z butelką nitro i wiewiórkami
@Blantagoras: A tak bardzo chciałeś wzywać pogotowie, albo zawozić go na SOR z tym zgniłym paluchem .... Wczoraj "uzbierał" datków - 1400zł więc niech sobie go prywatnie u-------i, a nie zajmuje czas i miejsce na NFZ.!!
@Pierwszy-stopien-organistego: Biję się w pierś, popełniłem błąd. On nawet lekarzowi by nie uwierzył, taki to typ człowieka. Może też tak unika tematu palca, bo ma świadomość, że jest z nim źle, ale boi się przyznać do błędu bo jak to tak, on Major z Bombasu mógłby nie mieć racji? On nie laluś jakiś. @Zubroweczka: @URANUSs:
#kononowicz
A tak bardzo chciałeś wzywać pogotowie, albo zawozić go na SOR z tym zgniłym paluchem ....
Wczoraj "uzbierał" datków - 1400zł więc niech sobie go prywatnie u-------i, a nie zajmuje czas i miejsce na NFZ.!!
@Zubroweczka: @URANUSs: