Aktywne Wpisy
W sobotę prawdopodobnie będę mieć gościa. Faceta pierwszy raz przychodzi do mnie, jest trochę starszy ode mnie i dobrze zarabia wydaje się normalny. Moje pytanie co przygotować na przekąski żeby się nie zblaznic a żeby wyszło fajnie? Przyjdzie wieczorem więc to też nie kolacja a raczej coś do drinka. Proszę o jakies proste sugestie bo nie jestem mistrzem kuchni. Wiadomo że co innego robi się dla znajomych w moim wieku a co
lukasz5801 +46
#bekaztransa #heheszki
@Vikary999:
Hmmmmm niegłupie!
Tylko trzeba by to zrobić na wyjeździe z każdego parkingu gdzie może zatrzymać się auto ciężarowe/dostawcze.
Musiałoby by być odpowiednio długie i szerokie, żeby zestaw się
@Pulton
@OrzechowyDzem
A czy do odsniezania dachu trzeba miec uprawnienia wysokosciowe? Cos pamietam ze jak sie cos robi sluzbowo na wys powyzej 1m to trza miec papierek?
Tjaaaa
Kraj bylejakości i jakośtobędzieizmu
Nie da się odśnieżyć/nie mogę więc #!$%@?, jadę
Krowa mi zdycha, jak jej nie opchnę to będę stratny, #!$%@? zróbmy kebaba
W tym kraju nigdy nie będzie lepiej.
@
@PanKracy582: A Jakby zrobić do tego specjalną szczotkę? Taką w kształci litery L, że, bez stawania na drabinie, możesz tym sięgnąć do dachu i zepchnąć śnieg? Mogłoby być nawet składane, żeby łatwiej przewozić i mniej miejsca zajmowało.
Komentarz usunięty przez autora
@Shatter:
Przez chwilę miałem ochotę ci odpisać sensownie, ale widzę, że nie warto ¯\_(ツ)_/¯
@Shatter:
To po zaczepiasz, kumpli szukasz czy co? Trzy razy mnie zawołałeś, żeby mi powiedzieć, że nie warto ze mną gadać xD