Aktywne Wpisy
9HYx +655
Mam dobry dzień, więc chciałbym zrobić #rozdajo - 2 x 50PLN na zakup #ksiazki z dowolnej księgarni internetowej. Moim zdaniem należy wspierać promowanie czytania gdzie tylko się da, więc mały gest ode mnie. Jeśli chcesz wziąć udział to zostaw plusika i jakikolwiek komentarz. Losowanie zwycięzców jutro o godz. 16:00, powodzenia.
tiritto +63
Gdyby mi ktoś 2 lata temu powiedział, że będę jedną z tych ksenofobicznych łajz, mówiących, że Ukraińców trzeba wywalić, niech sobie wracają do siebie, to bym nie uwierzył. A tutaj proszę, właśnie do tego stadium już dotarłem. Jedziesz sobie w kolejce, ktoś ogląda filmiki na pełnym głośniku — oczywiście wszystko w języku ukraińskim. Przeglądasz w internecie filmiki rowerzystów, a jak trafisz taki, gdzie jakiś rowerzysta wyskakuje z ryjem na innych, gdzie sam
#bekaztransa #heheszki
Rozwiązanie jest proste, ale jest pewnie dość drogie. Znając polskie realia. Mnie bawi, że atakuje nie kierowców, a nie rząd.
@Yogi282:
Mówisz? Patrz kurde, nie wpadłbym na to xD
A tak na serio, przeczytaj cały wątek, a szczególnie ten wpis:
https://www.wykop.pl/wpis/38675335/#comment-136021857
@PilotViper:
Na bazie, jasne. A na parkingach przy trasach? :)
XDDDDD
Nie jest to moja wina, jako szeregowego kierowcy osobówki, że wszyscy tirowców mają w dupie. Ja też - a przynajmniej bardziej, niż swoje bezpieczeństwo - więc przed zgłaszaniem gagatków łamiących prawo nie powinienem mieć oporów (✌ ゚ ∀ ゚)
Chodzi o to, że osoby odpowiedzialne za infrastrukturę muszą się poczuć odpowiedzialne i zrobić chociaż te głupie rampy na drogach krajowych, autostradach by taki kierowca mógł wejść i zrzucić ten śnieg, kiedy jest w
@Pulton: początek też jest #!$%@?, to że na końcu trans mówi coś po transowemu nic nie zmienia
@Pulton: nie nie jest - może odmówić jazdy. Zwolnienie się zaś owszem jest wyjściem, zwłaszcza jeśli towarzyszy mu zgłoszenie do odpowiedniej
@agaciksa: no nie musisz nie musisz, ale nie rozpowiadaj lepiej co Twój stary robi z plombami i ładunkami...
OHUI.JPG
Jednego dnia. Byłem mocno zdziwiony bo zawsze mi się wydawało, że wysokościówka, uuuuu ooooo uuuuu.
Pracuję przy biurku a czasem muszę wyjeżdżać na kontrolę realizacji i wleźć na kilka 8-10m max do góry, no chyba se