Aktywne Wpisy
LilaRogue +28
Hej, orientujecie się, czy istnieje jakaś książka/internetowy poradnik/cokolwiek, który zbiera wszystkie najważniejsze informacje dla przyszłych ojców? Z niebieskim staramy się o potomstwo i nie ma on pojęcia o dzieciach ( ͡° ͜ʖ ͡°) chodzi mi o takie rzeczy, jak wszelkie formalności po narodzinach, w trakcie dorastania (szkoła etc.), kwestie wychowania, na co zwracać szczególną uwagę, jak się zachowywać, jakie zabawy stosować na jakich etapach, co zabezpieczyć w domu
lagomorph +321
Przechodziłem przez jezdnię w strefie zamieszkania. Samochód jadący grubo ponad limit (pewnie z 50 km/h) zahamował z piskiem opon i kierowca zaczął do mnie mordę wydzierać, że mam się wynosić z ulicy na przejście dla pieszych. Pytam "jakie przejście?" a on wskazuje próg zwalniający (taki poszerzany) i mówi, że to jest przejście dla pieszych xDDDDDD. Dyplomatycznie wyraziłem wątpliwość co do kompetencji osoby, która zaliczyła mu egzamin na prawo jazdy i odjechał. Robię
Jaki oczyszczacz powietrza polecacie dobry stosunek cena / jakość oraz dostępność filtrów :)
Jedynie co to niektórych przekonuje apka mobilna i czujnik laserowy z chińskimi normami PM, ale tak naprawdę sama konstrukcja oczyszczacza to tylko obudowa + filtr + wentylator(gdzie filtr jest najważniejszy). Taka oto konstrukcja powinna działać praktycznie 24h na obrotach które nam nie przeszkadzają. Nie będę reklamował innych dużo tańszych bo wyjdzie
Jak nie chcesz reklamy to pisz priv!