Aktywne Wpisy

Cancermoon +224
To było piękne uczucie do teraz je odczuwam

cmhqwidget +5
Odwrotna Familiada Sezon 2 cz. 2
Zasady: Masz odpowiedzi, zgadnij jakie jest pytanie. Odpowiedzi, które zawierają motyw, który wygrał w poprzedniej grze, będą eliminowane
Żenujący Żart Prowadzącego:
Jak wita się mleko? Mlekovita
W poprzednim odcinku
Prawidłowe pytanie:
Wygrał/a: @Blueweb
Nagroda publiczności dla @spiritus za pytanie:
Panie Areczku co jest dla zarządu?
#odwrotnafamiliada
Zasady: Masz odpowiedzi, zgadnij jakie jest pytanie. Odpowiedzi, które zawierają motyw, który wygrał w poprzedniej grze, będą eliminowane
Żenujący Żart Prowadzącego:
Jak wita się mleko? Mlekovita
W poprzednim odcinku
Prawidłowe pytanie:
Wygrał/a: @Blueweb
Nagroda publiczności dla @spiritus za pytanie:
Panie Areczku co jest dla zarządu?
#odwrotnafamiliada

#wroclaw @mroz3
@mecenas_z_piaseczna: Beta jest, z tego co pamiętam, konstrukcyjnie nawet nie oparta na Konstalu, tylko podobna do Alfy z uwagi na wykorzystanie tych samych pras ;) Ale mogę się mylić. A Gammę zwiedzałem na targach Arena Design w zeszłym roku, mega mi się podobała z wyglądu, ale wiedziałem, że jak pomalują tę niebieską strzałę w naszą jajecznicę ze szczypiorkiem, to straci
Dla przykladu po Krakowie jeżdżą najdłuższe tramwaje w Polsce o ktorych byla cisza w ogólnopolskich mediach ;)
Za komuny jeszcze jeździły trójskłady w niektórych miastach, ale teraz to jest niemożliwe, głównie ze względu na ubezpieczenie
@WujekRemo: Bieda wywodzi się ze 105, a tak realnie to z amerykańskiego PCC z lat 30-tych ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@gangsteris: Bo we Wrocławiu liczą się igrzyska, a nie chleb, ale mieszkańcom to nie przeszkadza, a wręcz przeciwnie, podoba się to, jak #!$%@? tu jest, dlatego
Co do tej 105, to ona raczej nie ma zbyt wiele wspólnego z PCC z lat 40.