Wpis z mikrobloga

Mirki, jakos przestałem się interesować telefonami tzn. ich dane techniczne zbyt wiele mi nie mówią. Kiedyś po jakiś beznadziejnych androidowych telefonach miałem tylko iphone od 4 do 7 i po iphone 7 coś mnie tknęło i kupiłem #android #samsung #galaxy #s8 . Wszystko było ok, ale po roku użytkowania telefon zaczął odczuwalnie wolniej działać więc zrobiłem hard reset, przywrócenie do ustawień fabrycznych i czyszczenie całkowite pamięci. Delikatna poprawka lecz nadal nie działa tak jak w dniu zakupu, mam wrażenie że nawet aparat robi gorsze zdjęcia... Stwierdziłem że czas na zmiany, lecz wyrosłem z płacenia za telefony po kilka tys i jakoś spodobały mi się #huawei . Zastanawiam się nad #mate20pro i #mate20 lite przy czym wolałbym lite ze względu na cenę ok 1300 zł. Tutaj pytanie Mirki, jak Wasze Huawei sprawują się po x czasu od zakupu i czy nie strzelę sobie w stopę i nie zamienię na taki sam lub gorszy telefon? :P
  • 6
@mamajasia12: może go jakoś mocno nie eksploatujesz albo przyzwyczajasz się do zwalniania. U mnie do tego stopnia lipa, że gdy sprzedałem iPhone 7 i kupiłem s8, kumpel nie sprzedał swojego iP 7 i byliśmy w szoku że galaxy robił mega lepsze zdjęcia. Kilka dni temu zrobiliśmy podobny "teścik" na tym samym iPhone i tym samym Galaxy i iPhone robi lepsze zdjęcia...