Wpis z mikrobloga

Zagrałem wczoraj 4 mecze po patchu w lidze 3. Wszystkie wygrane, żadnej bramki straconej mimo to, że ziomki ładowali finezją zieloną Bestem, Hazardem itd.

Ramos jest przekotem w tej grze, polecie kogoś podobnego do niego? Mam jeszcze Varane ale jest zdecydowanie gorszy. Ramos super wyprzedza przeciwnika, wpada w niego i zabiera piłke oraz wszędzie jest.
#fut
  • 4
@gosolution: " Mam jeszcze Varane ale jest zdecydowanie gorszy." Najlepszy duet w tej grze. Varane na cieniu każdego u mnie dogania, Ramosa nikt nie może przepchnąć, obaj wszystko czyszczą w powietrzu. Nic lepszego już nie zrobisz, ikony, albo TOTY ich. Gram nimi już z 100+ meczów i idealnie się uzupełniają + są groźni na rożnych. Potem powiedziałbym, że Van Dijk i długo długo nic. Wcześniej grałem non stop Van Dijkiem i
@Cojestpiec: Zastanawiam się nad Canavaro prime wypróbować zamiast Varane. Varane dla mnie ma za mało agresji oraz balans. Wzrost jego nie powinnien być przeszkodą ponieważ skoczność będzie miał na 99 przy stylu kotwica.

U mnie Ramos oraz Varane grają z stylem gry kotwica. Uważasz, że jest sens zmienić na cień?
@gosolution: Testuj, mi nie pasował ani Ramos ani Varane na kotwicy, a zawsze najpierw defensywnych sprawdzam na niej. Mam Marcelo na kotwicy, bo na cieniu był za słaby w obronie w moim odczuciu, futmas Arias to samo i też Kotwica. Znowu obaj SPD są na cieniu, bo brakowało im szybkości jak byli na kotwicy. To nie są drogie rzeczy i to jest kwestia 2-3 meczy sprawdzenia ich na innym stylu.