Wpis z mikrobloga

@Hehehe115: mordo czaję: czyli za bardzo pstrokate. Czaję ( ͡~ ͜ʖ ͡°) Czaję ( ͡~ ͜ʖ ͡°)

Raczej te spodeny odpuszczę, bo one nawet na -50% byłyby po 1000 zł XD a spodnie są najmniej ważne, ale jakby była możliwość, to na zmianę z całymi grafitowymi/czarnymi szortami byłbym ustawiony w temacie szortów przez całe lato.

Ech, ale one tak wyjebongo wyglądają: teraz zacząłem
@pvniep1: Wiesz no, nie mam nic do tej marki, ale mimo wszystko za tą cenę wymagał bym chociaż trochę lepszej jakości. A co do wyglądu to gusta są różne, więc rozumiem, że ci się to może podobać.
@pvniep1: Takie farbowanie (te kolorki) zazwyczaj nazywa się galaxy, znajdziesz też podobne w odzieży hippie/rasta, ale będą tam bardziej koła barw nakładające się na siebie no i również inne odcienie.
@Hehehe115: a jeżeli ci się nie nudzi odpowiadać: jakie szorty ty kupujesz?

Mi tam wszystko jedno - i może źle robię, bo nie wygląda to najlepiej, nie wiem. Jest jakiś określony rodzaj nad-szortów, że najlepiej coś takiego mieć?
@pvniep1: Ja sam na modzie znam się słabo, więc mną się nie kieruj zbytnio, ale mimo to dużo osób mi mówi że zawsze się fajnie ubieram xd. Co do szortów to ja chodzę po prostu w jeansowych i dresowych raczej unikam, bo większość wygląda jak z jarmarku xd Myślę, że najlepszą inwestycja to właśnie w takie jeansowe tych droższych marek, bo wtedy jakość pozwala na długie noszenie.
@Hehehe115: ech, ja właśnie wolę hype (mój osobisty) > wygląd, więc żeby co roku nie wyrzucać z szafy, upatrzę sobie jakiegoś graila, który wyróżniałby się czymś dla mnie i o którym wiem, że mi się nie znudzi, bo trafia jakoś w zainteresowania. No więc dzisiaj między 13 a 15 ma być kurier z teesem Supreme x Escher XD

A że trzeba czasem jakoś normalnie wyglądać to 3 koszule Farah siedzą na
Pobierz
źródło: comment_zf7LntlUPB1MYpi3zxmKs64UBKzgy7Qs.jpg