Aktywne Wpisy
iErdo +1631
Bożu, czekałem na niego z 2 godziny, aż usiądzie na tej gałązce, którą ja chcę i którą ja wybrałem
W końcu się udało, skubaniec szybki jest. Mega jestem zadowolony, bo ciężko zimorodkowi zrobić ładne zdjęcie. Wybaczcie ze wrzucam zdjęcie aparatu, ale prosto z terenu, później wrzucę po obróbce ;D W rogu widać jaki crop, bo bliżej nie chciał siadać xD
Obserwuj mój tag #pixerdo po więcej autorskich zdjęć
#fotografia #zwierzaczki #przyroda #
W końcu się udało, skubaniec szybki jest. Mega jestem zadowolony, bo ciężko zimorodkowi zrobić ładne zdjęcie. Wybaczcie ze wrzucam zdjęcie aparatu, ale prosto z terenu, później wrzucę po obróbce ;D W rogu widać jaki crop, bo bliżej nie chciał siadać xD
Obserwuj mój tag #pixerdo po więcej autorskich zdjęć
#fotografia #zwierzaczki #przyroda #
ArnoldZboczek +207
Nadeszła majówka, ruszam w trasę, u mnie kamerka przod-tyl gotowa. Ciekawe ilu debili do zgłoszenia nagra się w tym roku, bo w ubiegłym skuteczność zgłoszeń 100%. Szerokiej drogi i nie wahajcie się zgłaszać nagranych idiotów, bo wbrew opinii na wypok, o ile zgłoszenie na #stopagresjidrogowej jest zrobione prawidłowo, skuteczność #policja jest bardzo wysoka w karaniu drogowych poganiaczy i szeryfów.
#polskiedrogi #drogi
#polskiedrogi #drogi
No przecież, że to tylko K A P I S Z O N (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@Ogar_Ogar, i co ty na to prawny magiku?
@Kempes: przeklejka z gazety jako dowód na przestępstwo? Nie wiem, umiesz coś od siebie napisać czy coś? Jeszcze niech Wroński i Lis napiszą to samo, będzie dowód ostateczny.
Dopiero usłyszeliśmy wierzchołek góry lodowej...
@Ogar_Ogar: Ale że Jarek jest niewiarygodny w tym co mówi czy że prowadzenie dg przez partie nie jest zakazane?
wzglednie - czy cała konstrukcja nie stanowi obejścia prawa?
@hehenuanek: Raczej to, że należy odróżniać prezesa partii od partii.
@Ogar_Ogar: A po co, skoro lewicowe media mówią że kaczyński jest zły to MUSI tak być xD
@Ogar_Ogar: A projekt nowej ustawy o podmiotach zbiorowych już taki cykający się nie jest ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Ogar_Ogar: A gdzie tam! Jak wejdzie, to podmiot zbiorowy może odpowiadac nawet, gdy sprawca nieznany.
A ty się tu w jakieś odróżnianie prezesa od partii bawisz... za dużo książek,za mało dobrozmianowego ducha.
@Kempes: Ich sprawa, trochę procesów z PiS już maja mogą mieć kolejny.
@hehenuanek: I? Osoba która jest członkiem zarządu spółki nie zawsze działa w jej imieniu, zwłaszcza gdy jest funkcyjnym w innych podmiotach.
Nie szukaj... z dupy argument podałeś i wiesz o tym ty i wiem o tym i ja.
@Ogar_Ogar: I tu wchodzą rózne fajne pierdółki z podmiotów zależnych.
@danob99: Jak przepchną kilka projektowanych regulacji - to sumarycznie z lex Ziobro-Kowbojo byndzie można fajen rzeczy porobić.
@hehenuanek: partie polityczne mają podmioty zależne? xd
No chyba, że wierzysz w niezależność niezależnej...
@Ogar_Ogar: Ustawy się zmieniają, i to czasem bardzo szybko.
Ot, lex Gersdorf choćby.