Wpis z mikrobloga

Dlaczego osoby, które nie są nawet na wykopie pół roku i mają zaledwie 500-1000 akcji są bordo? http://www.wykop.pl/ludzie/Polihymnia/

Co to jest rok na wykopie? http://www.wykop.pl/ludzie/offway/ Ledwo 3 kafle akcji. (_)

Nie wydaje się wam, że ten przelicznik powinien być bardziej surowy? Mam bordo po raz n, a w ogóle się o niego nie staram. Kiedyś trudniej było go zdobyć i jakoś "lepszy" się przez to wydawał. ()

Uważam, że bordo powinien być dla bywalców.

#problemypierwszegoswiata #atentionwhore #gorzkiezale #maciejnapraw @maciejkiner
R.....r - Dlaczego osoby, które nie są nawet na wykopie pół roku i mają zaledwie 500-...

źródło: comment_RZYCSgRnSDWl3fzWXOqeRtsyeHyqLjN6.jpg

Pobierz
  • 34
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Polihymnia: Ależ z mojej strony to żadne czepialstwo. Po prostu chciałem zauważyć, że czas nie ma tu nic do rzeczy, skoro w pół roku dałaś radę wrzucić więcej merytorycznych treści niż ktoś przez 4 lata, więc po prostu na to zasługujesz tak czy siak. A że wg niektórych bordo powinno się należeć za sam staż i ilość akcji, to #whokiers...
  • Odpowiedz
@Polihymnia: Heh, powinienem dopisać, że bordo nie powinno być rozdawane osobą takim jak ty, z IQ na poziomie ławki w parku.

Wyraziłem swoją opinie na temat działania obecnego systemu rankingowego i dałem ciebie jako przykład, bo kiedyś ktoś z taką liczbą cyferek w profilu nie miał co nawet marzyć o zbliżeniu się do bordo.

Twoje ostanie wypowiedzi świadczące o twoim niskim poziomie kultury osobistej jak i intelektualnej tylko utwierdzają mnie w fakcie, że serwis schodzi na psy przez to, że coś tak "prestiżowego" kiedyś jak bordo jest dawane takim anormalnym osobom. Tak więc "płaski mózg" jak na razie to pokazałaś ty
  • Odpowiedz
@Ruler: Akurat wpisy na mikro do akcji się nie wliczają...sprawdź sam. Suma dodane+wykopane+komentarze = akcje.

Wiesz, różnica jest taka, że jeżeli ktoś szybko doszedł do bordo, bo w krótkim czasie był bardziej aktywny niż pozostali poniżej bariery 1000 w rankingu, to równie szybko stamtąd wypadnie. A skoro w okresie zaliczanym do rankingu był wystarczająco aktywny, to serio nic złego w wyróżnieniu takiej osoby nie widzę.
  • Odpowiedz
@Ruler: aha, bo bordo to nie tylko główne, bordo to symbol, to wyróżnienie, to styl... bycie bordo to bycie harcerzem, to bycie strażnikiem prawości i mądrości, to nie w kij dmuchał jakieś pomarańczowe barachło, bordo to order odpowiedzialności składany na barkach najlepszych...
  • Odpowiedz