Mirki jak to jest. Staram się przybrać niedługo na wadze, a z drugiej strony mam dylemat czy nie pierdynkąć sobie czegoś fajnego na ręce. Powie mi ktoś jak to będzie wyglądać gdybym po wszystkim przytył? Wiem ze to głupie pytanie może dla niektórych ale ciekawi mnie to czy ktoś miał z takimi sytuacjami do czynienia i jakie wyciągnął wnioski. #tatuaze #pytanie
@TenTypDres: ja jestem w troche innej sytuacji - niedlugo robie sobie pol rekawa a jednoczesnie jestem na redukcji. Z tego co czytalem na necie to skora glownie rociaga sie pod pacha, wiec na wierzchu podobno nie widac - na ile to jest prawda - nie mam pojecia
Jest tutaj kilka mirabelek ktore dziaraja, moze one maja z tym doswiadczenie - @PonySlaystation , @Arowanafish ?
@jeremy_bolm: też planuje właśnie w przyszłości rękaw jednak chciałbym pierwszy tatuaż zacząć na przedramieniu. Dlatego tez się boje ze gdy po tatuażu przytyje mi ta okolica to może coś się spatolić z moją wymarzoną wizją i będzie dupa bita ( ͡°ʖ̯͡°) i bardzo dziękuje ze podłączyłeś się pod wątek
Dzięki że mnie zawolales :) Podczas redukcji nic złego nie powinno się stać, gubisz tkankę tłuszczową ale nie z dnia na dzień ogromne ilości. Jedynym zagrożeniem dla tatuażu są rozstępy i nagłe ale to bardzo nagłe spadki czy wzrosty masy mięśniowej czy tłuszczowej :) więc... dziaraj się śmiało, tatuaż proporcjonalnie rozciąga się ze skórą.
@TenTypDres: zależy od wielu czynników i dla każdego będzie trochę inaczej - zależy między innymi od genów, jak szybko przybierzesz na wadze i ile oraz projektu, jak wyżej @jeremy_bolm napisał - na wierzchu raczej nie zauważysz tak drastycznej różnicy jak np. Na brzuchu / udach. Omijałabym na pewno projekty geometryczne póki nie osiągniesz zadowalającej wagi.
Z tego co czytalem na necie to skora glownie rociaga sie pod pacha, wiec na wierzchu podobno nie widac - na ile to jest prawda - nie mam pojecia
Jest tutaj kilka mirabelek ktore dziaraja, moze one maja z tym doswiadczenie - @PonySlaystation , @Arowanafish ?
Podczas redukcji nic złego nie powinno się stać, gubisz tkankę tłuszczową ale nie z dnia na dzień ogromne ilości. Jedynym zagrożeniem dla tatuażu są rozstępy i nagłe ale to bardzo nagłe spadki czy wzrosty masy mięśniowej czy tłuszczowej :) więc... dziaraj się śmiało, tatuaż proporcjonalnie rozciąga się ze skórą.
Omijałabym na pewno projekty geometryczne póki nie osiągniesz zadowalającej wagi.