Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 161
na czujniki dymu jest bardzo łatwy patent. Rękawiczka lateksowa, albo k----m.

@Niggalke: Albo po prostu nie palenie po kiblach, do tego nie trzeba mieć żadnych dodatkowych akcesoriów. Co za patola jara w kiblu? XD
  • Odpowiedz
  • 4
gdzieniegdzie nie ma jako takich palarni i ludzie palą w kiblach?

@Niggalke: Sorry, ale nie widzę związku. XD Generalnie wystarczy wyjść na dwór. Na dworze na bank jest kosz z popiółką albo miejsce, w którym można dyskretnie postawić słoik na kiepy. Wymaganie udostępnienia palarni to jest dla mnie jakaś chora abstrakcja.

Przykro mi, ale to nie jest tak, że sobie teoretyzuję i nie rozumiem potrzeb palaczy. Nie palę od prawie roku, paliłem paczkę dziennie przez blisko 12 lat. Co by się nie działo, nigdy nie przeszło mi nawet przez myśl zapalić w pracy w kiblu, a często potrzeba zaspokojenia nałogu była silniejsza od innych.
  • Odpowiedz
  • 1
@daox: mało widziałeś. Miałem zlecenia na zakładach produkcyjnych, gdzie pracownicy mieli zakaz opuszczania terenu zakładu, a na terenie wprowadzili definitywny zakaz palenia.
  • Odpowiedz
@ZnienawidziszMnie: Jak pracodawca nie czepia się o posiedzenia w kiblu, to znaczy, że masz je wliczone w pensję. Tu się nie ma z czego cieszyć, bo jak któregoś dnia akurat nie będzie ci się chciało srać w pracy to tak jakbyś został okradziony. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@DJArmani być może że tak jest. Za posiedzenia nigdy ludzi nie tępili jedynie jak ktoś ewidentnie przesadzał i co godzine sobie robił wyjście do klopa.

@daox pety były zakazane.. jedynie w miejscach wyznaczonych można było palić a takich są dziesiątki.. później dyrektor zatrudnił swoją żone też jako kierownika jednego z działów a ta pali pety jednego za drugim. Od tego czasu nagle przestali tak rygorystycznie podchodzić do tematu palenia..

Ps.
  • Odpowiedz
  • 0
@ZnienawidziszMnie
@Niggalke

A ja was hejtuje na równi z cyganami i patusami - normalnie chcesz się wysikac i k---a trzeba wchodzić do kibla ze spinaczem na nosie bo na 4/4 kabiny zajęte przez debili którzy przychodzą do pracy tylko po to żeby w niej srać
  • Odpowiedz