Aktywne Wpisy
pieknylowca +577
W Polsce to super bulwersujące zachowanie oczekiwać od kogoś żeby mówił po polsku ew angielsku. W Polsce przybysze powinni moc porozumiewać się w swoich ojczystych językach a głupie polaczki powinny skakać wokół nich i się uczyć bo im więcej języków znasz tym bardziej jesteś europejski. Tymczasem we Francji są ci w stanie wprost powiedzieć że jesteś we Francji i masz mówić po francusku i nikt nie będzie się nawet starał rozmawiać z
Jestem tak zwanym gniazdownikiem. Tzn. mieszkam z rodzicami i odkładam sobie pieniądze i inwestuję. Już 3 lata temu miałem tyle uzbierane środków, że mogłem kupić mieszkanie za gotówkę, ale zawsze jak docierało do mnie, że muszę wydać taką ogromną sumę pieniędzy, na którą tak ciężko tyrałem na coś tak żałosnego, skrajnie przewartościowanego jak jakaś klitka z betonu to ogarniało mnie uczucie bezsilności, rozpaczy i beznadziejności.
Tyle lat pracy, odmawiania sobie wszystkich przyjemności, nauki, starania się ma pójść na kupienie takiego g....
To jest chore, a jeszcze bezczelnie ludzie od narracji wzrostowej mówią, że to jest zdrowe, konieczne i normalne. Kawał jepanego betonu, a właściwie to w tym deweloperskim budownictwie już kartonu za tyle lat cierpienia i wytrwałości.
My
Tyle lat pracy, odmawiania sobie wszystkich przyjemności, nauki, starania się ma pójść na kupienie takiego g....
To jest chore, a jeszcze bezczelnie ludzie od narracji wzrostowej mówią, że to jest zdrowe, konieczne i normalne. Kawał jepanego betonu, a właściwie to w tym deweloperskim budownictwie już kartonu za tyle lat cierpienia i wytrwałości.
My
Nazwa i pomysł na rozbiórkę pochodzi z jednego z moich ulubionych kanałów youtube z recenzjami perfum o bardzo podobnym guście.
W ostatnim filmie o najlepszych zapachach Maison Margiela
Nr 1 to By The Fireplace, który już rozbieramy, ale numer 2 to jest sztos :)
Ultra niszowy w polsce bo seria EDP Maison Margiela to już nisza niszy, a co jest na drugim miejscu ?
Maison Margiela Flying EDP rozlewałbym po 4.5/ml - Mega letni zapach (neroli, pomarańcza) o stężeniu EDP, czy to nie święty gral którego szukamy ? Do tego gwarantuję że nikt nie będzie miał tych perfum na sobie po za Wami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Etat Libre d'Orange You Or Someone Like You po 2.5/ml - Według tego samego kanału to najświeższe perfumy eveeer. Swoją drogą stworzone przy współpracy znanego krytyka perfum, noszą nazwę jego książki. Podobno najlepiej podana mięta w perfumach
Zbieramy chętnych i rozlewamy. Tym razem zasada albo oba albo żadnego. Zobaczmy jak tam nisza niszy wśró∂ świrów perfumowych się przyjmie :)
Wołam niezamknięte paczki u mnie :)
@mam_konto_od_1980 @Frollo @kolunio @Tomi-13 @Giggsy @HansLanda88 @dr_love @kimyas @Mmmmmm @fuKlanAdraHrepuS @BialyApacz
#perfumy #rozbiorka
@SnoobDuog: Jak da radę zwykłym listem wysłać to wezmę, Etat Libre d'Orange You Or Someone Like You 10 ml
Tak więc narazie rozbieramy tylko MM Flying, a eldo może kiedyś - będe go miał na oku.
@Frollo: @nietopies: @tage: @mORGANInter: Może być sam Margiela czy odpadacie ?