Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@Eldoka1337: To jest ostre jak cholera. Jak smażę jakieś mięso z sosem to do patelni dorzucam 1 max 2 papryczki xd Nie wygląda ale serio mordę wypala jak dasz więcej xd
  • Odpowiedz
@diogene: JA P------E JAK MNIE W-------Ą TAKIE CIOTY, NO K---A. O JAKI JA JESTEM WIELCE HARDKOROWY SMAKOSZ NAJPIKANTNIEJSZE NA SWIECIE OO JAKA DOBRA OSTRA, PODKREŚLAM OSTRA MUSZTARDA. ALBO „OO KUPIE SOBIE CZIPSY, ALE NIE JAKIEŚ SMACZNE, MUSZA BYĆ PIKANTNE, JESTEM LEPSZY BO JEM PIKANTNE A WY CO NADAL PAPRYCZKA CZY CEBULKA? JA W--------M WASABI, SMAKUJE JAK OCET Z PIEPRZEM ALE W--------M, NIEBO W GĘBIE, GDYBY BYŁO CIUT OSTRZEJSZE TO W--------M
  • Odpowiedz
@Eldoka1337 do oka, polecam

A tak serio to jak potrafię to do kotleta dodać, jestem fanatykiem ostrego żarcia i nawet do kanapki z szynką d--------ę tabasco. To jest uzależniające jak a-----l

Ja mam chyba też już problem z ostrym bo zamawiam obecnie sosy z caroliny reaper i zastanawiam się czy nie przerzucić się już na ekstrakty ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ładuje do wszystkiego. Do zupy, kanapek sałatek.
  • Odpowiedz
@Eldoka1337 pamiętam jak na osiedlu jeden ze "starszych" zamówił pizzę z piri piri. Z kumplami mieliśmy może 8-9 lat i rozkminialismy co to może być. W końcu spytaliśmy tego typa. Odpowiedział, że to "zmielone mysie cipki".
  • Odpowiedz