Jak zapisać model by mi ustawiło tekstury w danym miejscu tak jak ustawiłem, oczywiście po użyciu UVW i jak zapisze ten obiekt, to żeby w innym progamie czytało mi tesktury tak jak miałem w 3ds maxie?
@Helsantonio_Montes: no tutaj się pojawia mały problem. Bo to zależy w jakim programie chcesz to potem otworzyć? Najpopularniejsze pliki to FBX i OBJ. Najłatwiej eksportować pliki wraz z teksturami przez FBX. Podczas exportu FBX musisz zaznaczyć opcje EMBED MEDIA. Ale może być tak, że jak potem otworzysz to w mayi czy blenderze to i tak będziesz musiał ręcznie ustawić.
#mandat #policja #bagiety ja #!$%@?, dostałem mandat 2500 zł za jazdę na rowerze po alkoholu. 500 m do domu, 3 kieliszki wina 0,6%…. Nie da się tego odrobić w kamieniołomach lub coś z tym innego zrobić? Można odroczyć lub raty?
#3dsmax #grafika #grafikakomputerowa
Najpopularniejsze pliki to FBX i OBJ. Najłatwiej eksportować pliki wraz z teksturami przez FBX. Podczas exportu FBX musisz zaznaczyć opcje EMBED MEDIA. Ale może być tak, że jak potem otworzysz to w mayi czy blenderze to i tak będziesz musiał ręcznie ustawić.