Wpis z mikrobloga

Szykuje się liga weekendowa z wyłączonym precyzyjnym :D Moim zdaniem gra się dużo ciekawiej teraz a miło popatrzeć jak ludzie wciąż próbują finezje nawalać ale kończy się to średnio dla nich :D
#fut
  • 8
@przeemekkkk: gram na XO ale już widzę, że ludzie próbują grać inaczej, mało finezji. Zagrałem dzisiaj 6 meczy w DR (V div) 4 wygrałem, remis i przegrana właśnie z gościem który #!$%@?ł mi 5 bramek z finezji Salahem ;d
@KrolikMU: niech wejdzie już ta łatka bo mnie #!$%@? strzeli. stworzyłem sobie w meczu jakieś 6-7 setek, umiem strzelać, dużo strzelaem na treningach no ale jak to bywa w fifie nie mogłem wygrac i nic nie wpado. 3x 1 na 1 szewa strzela dobrze ale kurtuła rusza sie jak bóg wszystko broni. Neymar z pola bramkowego trafia w słupek na pustą bramkę z główki XD. Następnie koles oddaje pierwszy strzał w
@bet730: zmieniają, ludzie czytają, oglądają więc powoli już zaczynają grać inaczej ale bawi mnie cholernie kręcenie się przed polem karnym i sytuacja w której nie chcą oddawać finezyjnego strzału