Wpis z mikrobloga

Jak tak sobie patrzę to nie wydaje się głupi pomysł:

https://www.otomoto.pl/oferta/toyota-c-hr-1-8-hybrid-122-km-e-cvt-premium-duzy-rabat-ID6Byp4M.html#19d8a997c4

Ładuję sobie w nocy raz na dwa dni i na sam prąd pojeździ te 50km zasięgu.
A w trasach benzyna.
Do miejskiej jazdy niezłe a tańsza niż sam elektryk za co najmniej 170 tysięcy.
#przemyslenia #samochody
maszfajnedonice - Jak tak sobie patrzę to nie wydaje się głupi pomysł:

https://www...

źródło: comment_h57fYo40nuYHmQ1UpNA9DWVyWhv2IY3c.jpg

Pobierz
  • 34
tak brzydki

@camaro98: Praktyczny? Zależy dla kogo. Każdy ma inne potrzeby.
Brzydki? Znaczy się nie masz oczu. Bo właśnie pod kontem wyglądu został zaprojektowany. Dlatego dla większości użytkowników jest niepraktyczny.
@kospitos261: Zastanawia mnie skąd biorą się opinie. To tak samo jak mówić że X6 wygląda jak multipla.
maszfajnedonice - > tak brzydki

@camaro98: Praktyczny? Zależy dla kogo. Każdy ma i...

źródło: comment_EDyU7xNRVSNonz5pspYLWOF17cUPCaD4.jpg

Pobierz
@camaro98: Taaa jakby to auto miało cokolwiek wspólnego. Proporcje ma odwrotne bo zamiast przerośniętego bagażnika ma ucięty. Czyli przykład kompletnie z dupy. Jak już pisałem nie masz oczu.
@wojniz: No wiesz to jedyny argument dlaczego go kupować. Innych nie ma. Są tańsze, bardziej luksusowe, równie prestiżowe modele. Czyli podobne tylko nie w coupe.
Wy po prostu macie do coupe jakąś awersje.
@masz_fajne_donice: @masz_fajne_donice: crossovery w liftbacku bo tak na to trzeba mówić są okropne XD idealny przykład jak producenci jebą klientów na hajs XD wmówili im że crossovery bo to nie są suvy ( suv to jest suburban) to prestiż XD a tak naprawdę sprzedają kompakty na szczudłach, ani to wygodne ani też praktyczne, ani to nie w teren ani na drogę bo ma wyżej środek cienkości niż normalne auta. I
c.....8 - @maszfajnedonice: @maszfajnedonice: crossovery w liftbacku bo tak na to trz...

źródło: comment_AAwGiOmVFf5AAxGmRMZm7W8u4P1XCsxx.jpg

Pobierz
ogólnie z zewnatrz spore,

No i to właśnie prestiż. Lepiej wizualnie się prezentuje i to jest fakt a mówienie, że nie to zaklinanie rzeczywistości bo sam fakt, że sprzedają się w takich ilościach to potwierdza. Jest też kilka innych zalet dla mnie bezcennych.
A poza tym że się prezentuje to bardzo łatwo się manewruje bo nie jest wcale duży i łatwo parkować.

w środku ciasno, i tyle :(

@ubeusz: Fakt (