Wpis z mikrobloga

Opinie na temat Mareckiego @marek-popielarz skopiowane z grupy pomocowej dla Adama

- Marecki to dokładnie taki sam śmieć jak Jacek. Jest karaluchem umysłowym i nic nie zrobi. Roi sobie co to nie on i co to nie zrobi a jest zerem i zero może zrobić.

- On jest nielegalnie w USA a za to co nawywijał w PL i UK to deport dostanie.

- Żadne postępowania przeciw JK nie są prowadzone i Marecki nigdy nie pokaże się w Polsce. To wszystko bajki.

- Czyli nie kontaktowal się z telewizją itp? Zaraz większość przejrzy na oczy.

- Straż graniczna by zawineła Mareckiego jeszcze na lotnisku jakby do PL przyleciał.

- Deport dostanie a w więzieniu nie ma internetu tak się nawojuje.

- Marecki dostanie za swoje i będzie ci pisał co najwyżej grypsy z pierdla.

- Marecki robił to samo co JK w przeszłości i jest poszukiwany przez policje. W Polsce nigdy się nie pokaże i wam ściemnia bajki jak ciemnemu motłochowi. No ale skoro w to wierzycie to ja nie mam pytań.

- A chce zrobić spotkanie i płaci za bilety na dojazd PKP czy PKS do Wawy? Więc kłamie że będzie spotkanie z jego fanami?

- Nie. To wszystko bzdury

- Ja mam fejk konto na jego grupie i oglądałem jego live ostatni. To wszystko lanie wody i bajki co on gada.

- Wiele razy podkreslałem ze on nie ma papierow. Bilet moze miec w jedna strone. To sie podniecali ze Marus odwiedzi Polske. Odwiedzi ale nie zdazy fanom swoim pomachac z samolotu jak biskup.

- Widze ze DJ już w Polsce popularny ♀️

- W zasadzie to juz jego końcówka:)

- Cieszę się ze ludzie nie dali się nabrać ...

- Wiesz jak jest. Ma swoich poplecznikow jak i „u nas” ale na szczescie przejrzeli na oczy:)

- Pani Asiu to prosze mu przekazać, że pozdrawia go „gangster” ktory przyszedł z „gangiem” (zona i córka) i o mały wlos nie dostał w pier... na Wosp. Został wyproszony. I prosze mu powiedziec ze na ustawki ja nie dzwonie i nie czekam 2 h. „Ustawka” i w------l przychodzi znienacka.

- Przecież ja wiem o czym mówie i tego śmiecia z licówkami na szczątkach zębów dojedziemy w swoim czasie.

#jaktoogarnac
#kurzatkowski
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@matador74: Dostępu do grupy nie mam, ale czułem, że z niego taki sam mitoman jak Jacek.
Wszystkie "haki" które miał na Jacka zbierał z kanałów na yt i wykopu.
Jak ktoś jest w temacie to usłyszy dokładne cytaty komentarzy, które Marecki wykorzystuje w swoich filmikach.
  • Odpowiedz
@matador74: Było widać, że chce robić "show". Na początku byłem za tym, bo był chyba jedna z pierwszych osób, która nagrała film na temat poczynań JtO, ale potem widoczna była chęć wybicia się kosztem afery z JtO. Tak się nie robi.

Jednorazowy filmik, lub kilka konstruktywnych pokazujących prawdziwe oblicze JtO - tak.
Wybijanie sie robieniem contentu "aferowego" - nie.
  • Odpowiedz
@rastafari85: dokładnie, ale dzięki temu się ludzie zainteresowali też jego przeszłością, przekrętami z Polski, długami i całą resztą, podejrzewam, że tag o Nim byłby bardzo obfity..... a i przekręty z Anglii, byłbym zapomniał
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@prawda_boli_2x:
Google - ma założoną fundacje z jakąś kobietą w USA, ogólne oskarżenia w jtogate.
Fora w Jaśle - nic nie znalazłem
Długi.info - dług w wysokości niecałych 200zl
Gofundme - jedna zbiórka, nie znalazłem dowodów na malwersacje.

Żeby nie było, że go bronie, szukam twardych dowodów, jak coś znajdziesz dawaj screeny.
  • Odpowiedz
p---------e onszopeniehahba jedyna oso a ktora sie pruje jest tomasz towbin zaslaniajacy sie tu nikami... hahah zwykla parowa oszust.. hahhaha brrdzi bo go wyzucilem gdzie wspolnie zemna pracowal do czasu gdxie nie zqczol oszukiwac hahhaha... tomus przyznaj sie ze parowa jestes... i zazdroscisz.. tołdi hahahah
  • Odpowiedz
a wszystko to pomowienia z tego tytulu ze prowadze grupe nienpolecam a teraz polecam na fwcebooku 7.6 tysiaca ludzi.... hahhah i owy tomus poczul sie jak p---a i nie moze dorownac.. ale jedno moge przyznac fantazje to on ma ulanska. hahhahaha pozdrawiam
  • Odpowiedz
prawda boli i ten 2 to tołdi.. hahhaa nikt tego cwelika nie slucha.. hahhahaha atencjiusz hahhahahah.. tomus zajmuj sie zona a nie ruchasz kolezanki zony niepelnosprawne umyslowo .(t( ͡° ͜ʖ ͡°) . hahhaha hahhahahahahah ( ͡° ͜ʖ ͡°) a narazie to mozesz tylmo inwylacznie popisac bajki na internecie... hahahha dobrxe ci idzie ale ludzie cie juz przejzeli.. hhahahhahahabah tyle w temacie..
  • Odpowiedz