Aktywne Wpisy
ProstolinijnyW +16
Pomocy, dziś zobaczyłem na Instagramie takie zdjęcie. Czy ktoś mi może wytłumaczyć w jaki sposób jest to możliwe? Wydaje mi się że to zdjęcie to fejk
#gotujzwykopem #kiciochpyta
#gotujzwykopem #kiciochpyta
WilecSrylec +385
Pamiętacie jak kilka lat temu w Warszawie spadł autobus z wiaduktu? Zginęła wtedy jedna osoba, a 22 zostały ranne. Sprawca wypadku dostał 7 lat więzienia i dożywotni zakaz prowadzenia pojazdów. Oczywiście skuteczny jak wszystko w Polsce, dziś rano potrącił człowieka i uciekł z miejsca wypadku, może dla zachęty dostanie drugi zakaz.
31-latek w środę rano potrącił mężczyznę na rondzie Tybetu w Warszawie. Kierowca zbiegł z miejsca wypadku, ale wkrótce został zatrzymany. Okazało
- Marecki to dokładnie taki sam śmieć jak Jacek. Jest karaluchem umysłowym i nic nie zrobi. Roi sobie co to nie on i co to nie zrobi a jest zerem i zero może zrobić.
- On jest nielegalnie w USA a za to co nawywijał w PL i UK to deport dostanie.
- Żadne postępowania przeciw JK nie są prowadzone i Marecki nigdy nie pokaże się w Polsce. To wszystko bajki.
- Czyli nie kontaktowal się z telewizją itp? Zaraz większość przejrzy na oczy.
- Straż graniczna by zawineła Mareckiego jeszcze na lotnisku jakby do PL przyleciał.
- Deport dostanie a w więzieniu nie ma internetu tak się nawojuje.
- Marecki dostanie za swoje i będzie ci pisał co najwyżej grypsy z pierdla.
- Marecki robił to samo co JK w przeszłości i jest poszukiwany przez policje. W Polsce nigdy się nie pokaże i wam ściemnia bajki jak ciemnemu motłochowi. No ale skoro w to wierzycie to ja nie mam pytań.
- A chce zrobić spotkanie i płaci za bilety na dojazd PKP czy PKS do Wawy? Więc kłamie że będzie spotkanie z jego fanami?
- Nie. To wszystko bzdury
- Ja mam fejk konto na jego grupie i oglądałem jego live ostatni. To wszystko lanie wody i bajki co on gada.
- Wiele razy podkreslałem ze on nie ma papierow. Bilet moze miec w jedna strone. To sie podniecali ze Marus odwiedzi Polske. Odwiedzi ale nie zdazy fanom swoim pomachac z samolotu jak biskup.
- Widze ze DJ już w Polsce popularny ♀️
- W zasadzie to juz jego końcówka:)
- Cieszę się ze ludzie nie dali się nabrać ...
- Wiesz jak jest. Ma swoich poplecznikow jak i „u nas” ale na szczescie przejrzeli na oczy:)
- Pani Asiu to prosze mu przekazać, że pozdrawia go „gangster” ktory przyszedł z „gangiem” (zona i córka) i o mały wlos nie dostał w pier... na Wosp. Został wyproszony. I prosze mu powiedziec ze na ustawki ja nie dzwonie i nie czekam 2 h. „Ustawka” i w------l przychodzi znienacka.
- Przecież ja wiem o czym mówie i tego śmiecia z licówkami na szczątkach zębów dojedziemy w swoim czasie.
#jaktoogarnac
#kurzatkowski
Wszystkie "haki" które miał na Jacka zbierał z kanałów na yt i wykopu.
Jak ktoś jest w temacie to usłyszy dokładne cytaty komentarzy, które Marecki wykorzystuje w swoich filmikach.
Jednorazowy filmik, lub kilka konstruktywnych pokazujących prawdziwe oblicze JtO - tak.
Wybijanie sie robieniem contentu "aferowego" - nie.
Google - ma założoną fundacje z jakąś kobietą w USA, ogólne oskarżenia w jtogate.
Fora w Jaśle - nic nie znalazłem
Długi.info - dług w wysokości niecałych 200zl
Gofundme - jedna zbiórka, nie znalazłem dowodów na malwersacje.
Żeby nie było, że go bronie, szukam twardych dowodów, jak coś znajdziesz dawaj screeny.
Komentarz usunięty przez autora