Aktywne Wpisy

heksengerg +84
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

FHA96 +29
Eh Mirki, nie ma to jak rozpocząć tydzień z otwartą raną emocjonalną… (╯︵╰,)
Poznaliśmy się trzy miesiące temu przez #tinder
Od razu po pierwszym spotkaniu złapaliśmy świetny kontakt. Wymieniliśmy setki wiadomości. Spotykaliśmy się średnio raz w tygodniu, a propozycje spotkań nie wychodziły tylko ode mnie. Nie brakowało tematów do rozmów, wzajemnego poznawania się. Spędzaliśmy czas u niej, na spacerach, w kawiarniach czy uczestniczyliśmy
Poznaliśmy się trzy miesiące temu przez #tinder
Od razu po pierwszym spotkaniu złapaliśmy świetny kontakt. Wymieniliśmy setki wiadomości. Spotykaliśmy się średnio raz w tygodniu, a propozycje spotkań nie wychodziły tylko ode mnie. Nie brakowało tematów do rozmów, wzajemnego poznawania się. Spędzaliśmy czas u niej, na spacerach, w kawiarniach czy uczestniczyliśmy

#muzykawolfika #muzyka #alternativerock #indierock #britpop #radiohead
#365daymusicchallenge Day 22 Another song from a top five favorite band (diff. from 19 and 13)
No nie muszę przyznać, że nie mam czegoś takiego jak TOP 5, więc te zadania traktuję trochę jako "zapchajdziury".
Radiohead na dzień dzisiejszy nie znalazłoby się nawet w TOP 10 (gdybym owe posiadał xD), ale kiedyś uwielbiałem.
Jeszcze kilka lat temu byłem diehardem, i katowałem Radiohead, gdzieś tak przy "King Of Limbs" ciśnienie mi opadło (choć płyta bdb).
A "Pyramid Song" to taki samograj, więc niechaj będzie :)