Aktywne Wpisy
Minus09 +536
jankes83 +282
Memcen ironizuje sobie z podniesienia globalnej średniej temperatury o dwa stopnie, a walkę z ociepleniem klimatu nazywa komunizmem xD
Ten człowiek jest oderwany od rzeczywistości. Nie ma najmniejszego pojęcia jak katastrofalne byłoby takie podwyższenie
#neuropa #bekazprawakow #bekazkonfederacji #konfederacja #ocieplenieklimatu #klimat #ekologia #polityka
Ten człowiek jest oderwany od rzeczywistości. Nie ma najmniejszego pojęcia jak katastrofalne byłoby takie podwyższenie
#neuropa #bekazprawakow #bekazkonfederacji #konfederacja #ocieplenieklimatu #klimat #ekologia #polityka
Mireczki kochane możecie polecić mi jakiś sprawdzony sklep gdzie mogę dostać w pełni oryginalną baterię do mojego poczciwego xiaomi RN3P ? Niestety po prawie 3 latach bateria powoli zaczyna padać, jakiś program pokazał mi nawet, że zamiast 3000mah ma już tylko 600mah.
@HaSSaN:
jak większość śmieci na allegro to #!$%@? i to ordynarne bo oszukujo okrutnie. już lepiej było kupić za 30zł zamiennik i miałbyś te 95% pojemności oryginału.
kup przez paczkomat to będziesz miał darmowy zwrot i tyle w temacie
@HaSSaN:
sam czekam obecnie na przesyłkę
ja kupowałem stąd, bo jest gwarancja dostawy w 35 dni
jak mniejszy pośpiech to można brać spokojnie od:
https://www.aliexpress.com/store/2190157?spm=a2g0s.8937460.0.0.49ee2e0ePjKw52