Aktywne Wpisy
romek777 +1

Kopytnik_1 +1
#mecz #pilkanozna #sport #wroclaw #pytanie
Nie rozumiem, co się stało z drużyną Śląska Wrocław, która w zeszłym sezonie była druga, zdobywając tyle samo punktów co mistrz Polski? Zawodnicy podchodzili, kasy nie na, czy co? Wie ktoś skąd ten zjazd, że aktualny wicemistrz Polski jest na prostej drodze do spadku z Ekstraklasy?
Nie rozumiem, co się stało z drużyną Śląska Wrocław, która w zeszłym sezonie była druga, zdobywając tyle samo punktów co mistrz Polski? Zawodnicy podchodzili, kasy nie na, czy co? Wie ktoś skąd ten zjazd, że aktualny wicemistrz Polski jest na prostej drodze do spadku z Ekstraklasy?
źródło: temp_file7850220428686644399
Pobierz

![[SCAM ALERT] Projekt AI od Piotra Tymochowicza naciągający 50-70 latków](https://wykop.pl/cdn/c3397993/2eb5fdc4e343228495478ec80a15a4065a2ee655f1f241ef8715a47e9ef03dd9,q80.jpg)
źródło: comment_bU2wDNfcg4YhxHdvA0EKcI1WxcdhJlhr.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@Chilli_Heatwave: Film gorszy średnio o 1 punkt na 10, to mega porażka?
źródło: comment_cZodmJMwoTgrcATH7XhvUr2Jdol8jYL1.jpg
Pobierz@Chilli_Heatwave
Ja bym chcial Iluzje 3 (ale z Pania z 1) ;)
Tasiemiec SAW/PILA ma duzo gorsze noty pozniejszych filmow niz Swieci2 to Pile oglada sie zdecydowanie "lepiej".
Widzialem film raz i mi nie podszedl - kiedys nawet w necie trafilem na jakas wersja fanowska, lepiej pocieta. Moze kiedys sie
Komentarz usunięty przez autora
Pila, ja jestem zdania iz tylko 3 czesci sa ok, taka trylodia, 1 i 2 sa dobre, potem juz lecialo to w dol ale od kiedy pamietam, podobala mi