Aktywne Wpisy
wjtk123 +363
Od jutra wchodzą w życie przepisy dotyczące konfiskaty pojazdów kierującym po spożyciu alkoholu.
Serdeczne pozdrowienia dla alko-patusów, którzy przez ostatnie miesiące wypłakiwali historie o biednych rodzinach, które stracą narzędzie pracy/dojazdu, rozsiewali łzawe teksty o różnicowaniu kar za to samo przestępstwo, o bogaczach, którzy będą trzymali w garażu 10 Fiatów Punto specjalnie do jazdy po pijanemu, o policjantach, którzy będą przemocą wlewali do gardła alkohol aby doprowadzić do konfiskaty pojazdu, opresyjnej władzy, która
Serdeczne pozdrowienia dla alko-patusów, którzy przez ostatnie miesiące wypłakiwali historie o biednych rodzinach, które stracą narzędzie pracy/dojazdu, rozsiewali łzawe teksty o różnicowaniu kar za to samo przestępstwo, o bogaczach, którzy będą trzymali w garażu 10 Fiatów Punto specjalnie do jazdy po pijanemu, o policjantach, którzy będą przemocą wlewali do gardła alkohol aby doprowadzić do konfiskaty pojazdu, opresyjnej władzy, która
Vestor +8
Dzisiaj dostałem list polecony z komendy a art. 92 kw. na świadka i w sumie nie wiem do końca co to może być choć się domyślam ( ͡° ͜ʖ ͡°) Myślę, że może to dotyczyć tego, że auto stało na drodze pożarowej w super #!$%@? osiedlu deweloperskim i niektórym się w dupach poprzewracało i dzwonią na policję, bo stoją tam auta. Akurat moje auto stało tam, ale z
Pracujesz w "mini - korpo" jako informatyk. Godzina pracy a już 3 osoba przyszła się zapytać, czy źle zrobiła jak nie zamieściła oświadczenia na swoim fejsbuku.
Uwaga-Facebook jest już podmiotem publicznym.Jeśli nie masz opublikowanego oświadczenia co najmniej raz, będzie on rozumiał, że technicznie zezwalasz na wykorzystywanie zdjęć, jak również informacje zawarte w Twojej aktualizacji statusu profilu. Oświadczam, że Moj stary mial nowa kobiete i mowil mi ze jest w porzadku ja mowie co ty #!$%@? ta suka cie #!$%@? na kase on wstal stary wstal mowi co ty #!$%@? gnoju
To tak jak bym #!$%@? powiesił w środku miasta na ścianie jakieś swoje zdjęcie i napisał pod nim, żeby nikt go nie oglądał itp. xD - no ludzie z IQ na poziomie śledzia.
Ja to dopiero oczy przecierałam jak widziałam kto z moich znajomych to postuje...
magistry, doktory na uniwerku pracujące, ludzie wydający się ogarnięci i trzeźwo myślący..
No, dało mi to trochę do myślenia nad moim postrzeganiem tych osób...
W odpowiedzi na nową politykę Facebooka informuję, że kiedyś jeszcze w gimbazie był taki Michał co zawsze był przygotowany na lekcje, zawsze miał zadania domowe, dobrze się uczył itp. Pewnego dnia pojechałem na rower i koło Biedronki jak chciałem przejechać na drugą stronę ulicy(jechałem po ścieżce rowerowej przy chodniku) patrzę na prawo- nic nie jedzie, na lewo też no to jadę, a że światło miałem zielone
Tzn.oby choć część to zrobiła dlatego
Ja jak zobaczę jakaś bzdurę w temacie w którym się nie znam to choćbym był na 99.9% pewien że to bzdura, jeżeli akurat będę miał pod ręką fachowca to też się zapytam dla świętego spokoju, niech rozwieje moje 0.1% wątpliwości
VXByemVqbWllIG/Fm3dpYWRjemFtIMW8ZSB6ZXp3YWxhbSBGYWNlYm9va293aSBuYSBkb3N0xJlwIGRvIG1vaWNoIGRhbnljaCBvc29iaXN0eWNoLCBoYXNlxYIsIGxvZ2luw7N3IGEgdGFrxbxlIHBpZW5pxJlkenkgdyBiYW5rdS4uLiBjaHVqIHRhbSBadWNjayBtb8W8ZXN6IG1pZcSHIG5hd2V0IG3Ds2ogZG9tIQ==
Xayoo raz dostał za to że w poście napisał "z bomby" xD