@animefan: To chyba prowo, ale tak ogolnie to mlodziez jest #!$%@? [sam jestem pewnie jednym z najmłodszych tutaj, ale to co #!$%@?ą ludzie w moim wieku jest zalosne]
@animefan: Ogolnie polish squad to sciek. Bylem tam raz, jak zobaczylem onanizujących sie typków w wieku 14-16 lat i jakiegos typa co #!$%@? psa łopatą [to też chyba był bait, ale idk] to szybko odszedłem z grupy.
@animefan: też mam podobny stosunek do tego typu spraw. Goscia kazdy jechał i nie życzył mu dobrze, a raptem robią z niego męczennika i boga. Kolejny przekreciarz z tv i polityki. Kazdy w #!$%@? powinien się bać, ze ktoś dokona samosadu. Ale nie popieram tego typu akcji przy niewinnej publice. Szkoda człowieka, nie szkoda polityka.
Ta cała grupa to wysypisko... jestem tam poprostu dla zabawy... i poczytania postów o tym jak wszyscy w wieku 14 lat mają depresję i chcą się zabić ( ͡~ ͜ʖ͡°)
Pamiętacie kuriera #pocztapolska #pocztex który wyłamał mi przedwczoraj zamek w skrzynce pocztowej w #szczecin? No to wczoraj przeszedł sam siebie. Filmu nie cenzuruję, bo jak on ma w dupie swoją pracę, to ja mam w dupie, kto to zobaczy.
Jest jeszcze nadzieja dla Polski, szkoda że tak późno
Goscia kazdy jechał i nie życzył mu dobrze, a raptem robią z niego męczennika i boga.
Kolejny przekreciarz z tv i polityki.
Kazdy w #!$%@? powinien się bać, ze ktoś dokona samosadu.
Ale nie popieram tego typu akcji przy niewinnej publice.
Szkoda człowieka, nie szkoda polityka.
@animefan: Coś ci mówi zimny lech i szczanie do zniczy na Krakowskim Przedmieściu?
@GothBoyy666: jak ja cie chyba spod tagu #narkotykizawszespoko kojarze xD