Aktywne Wpisy

EnzoMolinari +76
Zrozumiecie kiedyś warszawskie dzbany, że Wrocław nie ma nic wspólnego z Górnym Śląskiem (potocznie nazywanym Śląskiem) oprócz druzyny piłkarskiej, która się tak niefortunnie nazywa? Kopalnie węgla, ślonska godka i disco polo ze starymi wąsiurami z october festu to totalnie nie ta bajka.
#powodz #wroclaw #slask
#powodz #wroclaw #slask

duzy_krotki +444
Włączyłem wczoraj "Wielką wodę". Cóż za g---o straszne. Mądrzejsza od profesorów hydrologii Juleczka uzależniona od h-----y (w drugiej scenie już się rucha z jakimś Holendrem xD, aż dziwne, że nie m----n) ratuje Wrocław przed powodzią. Ludzie mieszkający pod Wrocławiem pokazani jak chłopi z 19 wieku. Oczywiście większość mężczyzn przedstawiona jako przygłupy z 80 iq.
#powodz
#powodz

źródło: comment_jFZT1yj2gEnOqdj4GxnfafZ1VaWNAWO8.jpg
Pobierz@hardkorowymoksu w którym filmiku testo jest o nosaczu?
@mitotasak: co k---a? Chyba najgorsze.
źródło: comment_lpPz1NU0tUeOblQZCaWx8LjDuDTTOKZE.jpg
Pobierzźródło: comment_eghAPnj7CL3bOCiyqP8AtsQkMmptMSIW.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_imSWvkcuI1zMTotgxbtqjeKMXy0IRLVg.jpg
Pobierzźródło: comment_HspkXqZ21lMGjEZub2KXNH49fn55Tt8O.jpg
PobierzWiększość? Jak widzę tego mema to zaczynam zdawać sobie sprawę jak wielu normików zaczęło korzystać z internetu.
Wszystkie te portale popularne przed dekadą, na które wrzucane były memy z Typowym Januszem i stamtąd wzięły swoja popularność, jakieś komixxy czy jeb z dzidy i inne były
Ech no, też fakt. Może po prostu więcej basha wtedy czytałem.
Imo to trochę kwestia odgrzewania kotleta. Odkąd internet mobilny jest w niemal każdym smartfonie, te wszystkie kawały i dowcipy, które dryfowały w sieci od zawsze, zyskały drugie życie, czy to w swojej pierwotnej formie czy jako zerżnięte i przerobione obrazki, a ludzie zaczęli tworzyć analogiczne memy, czyli wtórne, a w międzyczasie humor tych, którzy śmiali się z tego lata temu, wyewoluował w dowolnym kierunku.
To nie chodzi o elitarność.
Pokazałbym na web archive, że on rzeczywiście miał nosaczowe awatary na początku tej dekady (pamiętam to), tyle że tam się coś nie chce wczytać. Może ktoś będzie bardziej cierpliwy i sprawdzi każdą możliwą datę po kolei.
źródło: comment_JVd3vhAhG27G6bMnckvZPPUh7IA2WNJS.jpg
PobierzPrzykładem niech będzie gość, z którym siedziałem przy stoliku na jednym z wesel. Taki trochę wieśniak i nie,