Wpis z mikrobloga

@Kempes Określenie "kaczor" na Kaczyńskiego mogło by mu się nie spodobać i to bardzo zranić, może teraz właśnie siedzi i płacze przez to. Jakiś osobnik z problemami psychicznymi który dopiero co wyszedł z więzienia mógłby motywowany waszą mową nienawiści przeprowadzić zamach na Kaczyńskiego, drogi starcze.
@Kempes Może ja miło wspominać jak ktoś z jego znajomych tak do niego mówi ale nie jakiś random którego nie zna, w dodatku osoba niezrownowazona psychicznie może nie wziąć tego pod uwagę, nic sobie nie dopowiadam tylko kieruję się waszą mową nienawiści, postaraj się bardziej drogi starcze
@Kempes: znowu wyzywasz od dzieciaków oj troliku troliku choć dziś w dzień pogrzebu twojego szefa który miał zginąć przsz mowę nienawiści byś zamknął gębę.
Wiem nie potrafisz.
@ZapomnialWieprzJakProsiakiemByl: bardzo ciężko nie doszukiwać się złych intencji, przecież już z tą minutą ciszy pokazał swoją małość. TVP to jest codzienny pokaz złych intencji i nie dzieje się to bez przyzwolenia Jarosława. A co do Wawelu to napisalem, że brakło mu wyczucia bo jakby pojechał za tydzień to nic by mu się nie stało
@ZapomnialWieprzJakProsiakiemByl: mają swojego marszałka i jakby chcieli być to by to tak dogadali żeby poczekał. Zresztą nie wiedzieli o tej minucie ciszy? Można było tak iść, żeby się nie spóźnic. Wcześniej Kaczyński przecież miał podobne zagrywki więc nie wiem czemu się dziwisz, że ktoś interpretuje to w ten sposób.
@su1ik: Czego nie było? Poważnie nie wiedziałeś, że on jeździ tam co miesiąc? Że Obywatele RP blokowali mu dostęp do grobu brata? Czy może zadzwonił do Onetu żeby na jego polecenie o kolejnej wizycie napisali?
Jak się nie pojawił na Wawelu to podkręcało to tylko spekulacje o jego stanie zdrowia- a wtedy faktycznie chorował.

https://natemat.pl/244189,na-co-choruje-jaroslaw-kaczynski-ze-zdrowiem-prezesa-pis-jest-lepiej