Wpis z mikrobloga

#fpl Czy macie alternatywę dla Kane, w razie jakby mu kostka odpadła? Jesus? Może jak się odblokował to teraz przez jakiś czas poleci na tej fali.
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@piotrek07: straszna posucha w tym roku wśród napastników. Osobiście raczej będę celował w Aguero, bo Auba do mnie nie przemawia. Terminarz powinien faworyzować Jimeneza ale dalej się do niego nie przekonałem :D
  • Odpowiedz
@piotrek07 wiadomo, jednak z drugiej strony to z całej ofensywy City Aguero chyba najczęściej zaczyna w pierwszej 11. Poza tym miałem go wcześniej i punktował regularnie ale w momencie kontuzji wymieniłem go na Kane
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@mr_piernik: bo z dnia na dzień cena może zmienić się tylko o 0.1, a przy jego kontuzji była taka sytuacja że w ciągu jednej doby sprzedało go o wiele więcej graczy niż było potrzebne, żeby o te 0.1 spadło
  • Odpowiedz
@mr_piernik: Miałem Aube, wkurzałem się ;) Chciałbym mieć dwóch mocnych napastników, Rashford plus ktoś porównywalnie mocny za Kane'a. W grę wchodzą chyba tylko Jesus, Aguero, Firmino i Auba.
  • Odpowiedz
@piotrek07: Jeśli chodzi o napastnika premium to nie mogę sobie pozwolić aby był rotowany więc opcja z Aguero chyba odpada, średnio to widzę, że teraz Jesus z 2 golami ląduje na ławce. Na dobrą sprawę zostaje tylko Auba, ew. Firmino dla odważnych. Osobiście czekam na info spurs, jeśli Harry wypada na więcej niż 1 kolejkę to idę w Aube mimo nie najłatwiejszych fixów.
  • Odpowiedz
@v1ct0rB: Dokładnie. Jak się przeznacza tyle kasy na dwóch napastników to powinni grać cały czas. W sobotę przed południem trzeba bedzię podjąć szybką decyzję.
  • Odpowiedz
@piotrek07: Firmino nie jest dla mnie niestety, kupiłem już Salaha wczoraj + podwojona obrona, która jest nie do ruszenia :D najchętniej zrobiłbym transfer już dzisiaj, bo do piątku to Kane pewnie stanieje o 0,2 a innym opcjom w ataku skoczy cena ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@piotrek07: Ja oczekuje wymiany ciosów, poza tym Arsenal u siebie gra dużo lepiej, nawet jak grają słabo Auba zawsze do jakiś okazji dochodzi, kwestia skuteczności. Jeszcze co do Aguero to City ma teraz 2 wyjazdy a Kun poza domem mało strzela (tylko 2 bramki), to tylko statystyka ale jednak coś podpowiada, chociaż rywale strasznie mierni (HUD, NEW). Jak miałbym brać Kuna to musi być pewny min. oraz na mecze u
  • Odpowiedz