Aktywne Wpisy
meltdown +43
Używa ktoś z was jeszcze tzw. dumbphone, czyli klasycznych telefonów z klawiaturą?
#telefony #minimalizm #nostalgia
#telefony #minimalizm #nostalgia
Kamienie +12
Szukam czegoś dobrego do czytania. Czegoś naprawdę dobrego. Od kilku godzin przebijam się jednak przez strony wydawnictw, księgarni internetowych i forów w poszukiwaniu czegoś godnego uwagi i nie mogę znaleźć niczego ciekawego.
Może ktoś z Was do polecenia dobrą powieść, która skradła mu kilka wieczorów i pozostawiła po sobie niedosyt?
Czego szukam?
- czegoś, co nie jest romansem, horrorem, kryminałem ani Orzeszkową
- zależy mi na ciekawej historii z krwistymi, interesującymi bohaterami
Może ktoś z Was do polecenia dobrą powieść, która skradła mu kilka wieczorów i pozostawiła po sobie niedosyt?
Czego szukam?
- czegoś, co nie jest romansem, horrorem, kryminałem ani Orzeszkową
- zależy mi na ciekawej historii z krwistymi, interesującymi bohaterami
to działanie jest tak lekkie i tak mocne jednocześnie, nic specjalnego a jednak chce się znowu, trzymajcie się z daleka od nawet gimbo opio
#narkotykizawszespoko
w planach mam wyjść do lasu popołudniu, chciałem się tam zmęczyć porządnie ale pobiegać chyba ciężko będzie w śniegu, no to chociaż długi intensywny spacer, endorfiny...
@Krosser5566 decyzja podjęta, alkohol "pomógł", wiedziałem że tak to się skończy
chyba że jeszcze ją zmienię ale wątpię, koda jeszcze dziś, jutro przynajmniej będę miał więcej zajęć w ciągu dnia
Komentarz usunięty przez autora
Przed wzięciem kodeiny najlepiej nie jeść nic przez około 3 godziny (efekty będą mocniejsze). Moja antyhistamina to 3 tabletki aviomarinu, które biorę 30 minut przed wzięciem kodeiny.
Thiocodin polecam Ci rozgryzać (smak jest gorzki, ale do wytrzymania) i popić Pepsi, Coca-Colą (wtedy mniej szkodzą