Aktywne Wpisy
nick-name +3
Znowu natrafiłem na wpis z pytaniem o ergonomiczne krzesło, w którym znowu ktoś poleca Ergohumana, więc zostawiam dla potomnych.
Przestrzegam przed Ergohumanem - jeśli szukasz ergonomicznego krzesła, to tu go nie znajdziesz. To nie jest ergonimiczne krzesło, tylko krzesło z ergonomicznym DESIGNEM.
Ja popełniłem ten błąd i Ergohuman Elite to chyba jeden z gorszych foteli na jakich siedziałem. Mimo że na zdjęciach wygląda super ergonomicznie i z jakiegoś powodu ma dużo dobrych ocen w internecie, to jest to ewidentny rebrandowany chiński import (a przynajmniej tak wygląda). Używam go jakiś czas i:
- jest niewygodny
Przestrzegam przed Ergohumanem - jeśli szukasz ergonomicznego krzesła, to tu go nie znajdziesz. To nie jest ergonimiczne krzesło, tylko krzesło z ergonomicznym DESIGNEM.
Ja popełniłem ten błąd i Ergohuman Elite to chyba jeden z gorszych foteli na jakich siedziałem. Mimo że na zdjęciach wygląda super ergonomicznie i z jakiegoś powodu ma dużo dobrych ocen w internecie, to jest to ewidentny rebrandowany chiński import (a przynajmniej tak wygląda). Używam go jakiś czas i:
- jest niewygodny
Borsukii +5
Top1 najlepszych czesci kobiety
Kto zgadnie co to za plaża?
Logo trochę mi nie wyszło bo z pamięci robiłem.
#podroze #podrozujzwykopem
@om606
@Danicen
To w 2 stronę
Komentarz usunięty przez autora
Bazę mam w Auckland. Zwiedzilem trochę region na północ od miasta. Troszkę miasto i plażę na lewo i prawo od Auckland. Na pewno warto promem na waiheke. Warto czarne plażę zobaczyć. Fantastyczna jest roślinność. Cudownie ludzie. Bajeczna pogoda.
W 2 strony da radę od osoby za 4500