Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
zeszyt-w-kratke +15
Poznałem dziewczynę na #tinder widzieliśmy się 3 razy (były to długie spotkania po 5-6 godzin) jest mega sympatyczna i miła. Ogólnie od początku byliśmy nastawieni na szukanie dłuższej relacji. Widzieliśmy się tylko 3 razy ze względu na to, że ona wyjeżdża na studia do innego miasta. W piątek napisała mi, że chce mnie zaprosić do swojego domu rodzinnego na jej imieniny i jej imprezę rodzinną gdzie będą jej rodzice, brat z żoną
Jakiś czas temu pisałem komentarz odnośnie rysowanie aut na mojej ulicy ( https://www.wykop.pl/wpis/36876855/uwaga-afera-i-prosze-o-csiwykop-9-listopada-zapark/#comment-129595825 ) i prosiłem o kilka rzeczy dotyczących kamer i nie tylko.
Jest sukces Mirki i Mirabelki! #policja zaprosiła Pana do siebie, przyznał się do wszystkiego, do każdego jednego auta które było zgłoszone / udało mi się nagrać i ma postawione zarzuty. Niedługo rozprawa i będzie można w spokoju parkować przed domem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zastanawiam się, czy poinformowanie jak największej liczby osób, żeby zgłaszali teraz, aby mu dowalić jeszcze bardziej ma sens?
Będzie pite!
@Uncpy: zdecydowanie tak!