Wpis z mikrobloga

Ahh te miraski... Typek wczoraj mnie zaczął wyzywać pod postem (oczywiście święta nie jestem, nie omieszkałam odpowiedzieć w swoim stylu), zachowywał się jak taki typowy dzban, przyznał się też, że trollował nie raz z multikont ludzi itp. Pytał się również, czy nie boję się tak ''podpisywać twarzą'' tego co piszę (a to ci dopiero ironia losu!). W końcu z braku pomysłów postanowił poprzeglądać moje insta, coby mieć więcej ''argumentów''. I tak oto w ten sposób przez przypadek kliknął lajka pod jednym z moich zdjęć. Podpisany z imienia oraz nazwiska i sporo fotek gęby miał. Anonimowość poszła się j---ć ( ) Potem stwierdził, że usuwa 4 letnie konto, a z tego co widziałam na insta lajk już cofnięty i konto ustawione na prywatne. A podobno głupota nie boli... xD

#heheszki #przegryw #logikaniebieskichpaskow #bekazpodludzi #rakcontent
  • 76
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kamyczeq: Sama już nie wiem czy beka, czy powinno mi być przykro xD Chociaż dużo dzbanów nadużywa stwierdzenia, że mają ''problemy'' (co jest obelgą dla takich ludzi), a tak naprawdę są po prostu debilami, którzy działają sami na własną szkodę ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Maka_Albarn: K---a, idąc takim tokiem myślenia powinnam się zabunkrować w piwnicy xD Równie dobrze ktoś może mnie potrącić na pasach, albo wsadzić kosę w żebra, bo tak. Nie p-----l. Za dużo filmów się naoglądałeś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Maka_Albarn: Raczej słaby przykład. Podajesz skrajne przypadki, niemające odzwierciedlenia w rzeczywistości. Jest różnica między selekcją naturalną idiotów, którzy grają w rosyjską ruletkę, a świadomością, że człowiek jest istotą śmiertelną i w każdej chwili może dojść do wypadku. To co opisujesz Ty jest wpadaniem w paranoję (swoją drogą się to leczy). Btw kim jest osoba ze zdjęcia? Będzie mnie to teraz męczyć, bo nie mogę sobie przypomnieć :D
  • Odpowiedz