Aktywne Wpisy
Miarki, pijcie że mną kompot. Różowa właśnie dzwoniła se urodziła więc zostałem ojcem i z tej okazji pije sobie w----y.
toby34 +3
#praca Oplaca się za 2300 eur netto pracować w DE jesli zakwaterowanie oplacone? Praca jako fizol do przyuczenia
#zakazhandlu
Proponuję od 2020 zakaz handlu w każdą niedzielę a w 2021 dorzucić do tego jeszcze dni powszednie po godzinie 15, bo przecież każdy może wyjść wcześniej z pracy, przecież się przystosujemy...
@stam: tu jestem przeciw akurat :p
@Pantokrator: @Fajnisek4522: NIkt nie będzie musiał niczego wetować. Nawet jeśli władza się zmieni po wyborach (bo PiS je raczej wygra - nie jest tylko pewne, czy zdoła utworzyć rząd), to nikt w tak nieistotnej sprawie nie zaryzykuje dużego konfliktu z Solidarnością i innymi grupami społecznymi.
Zapomnijcie.
A w tej chwili jest wspierany i popierany również przez lewicę liberalną tylko SLD, RAzem, czy Biedroń i ska.
Tego typu agresja jest tu niepotrzebna - radziłbym się z tym pogodzić.
@KornixPL: Następny... Ty wiesz w ogóle co się w kraju dzieje? Wiesz w ogóle jak się nazywa kraj w którym żyjesz? Wiesz jak się nazywasz?
Jest oczywistym, że 500+ ciężko odkręcić, gdyż poprzez manipulację malutkimi rozumkami, PiS wcisnął takim jak ty, że kradzież jest OK. A jak się zacznie kraść, to trudno przestać, a w tym wypadku kradną miliony ludzi i siłą rzeczy ustrój ochlokratyczny nijak
@Pantokrator: Ja nie mam dzieci, a podatków płacę znacznie więcej niż spora część Polaków.
Ah.. i jeszcze jedno - podatki to nie jest kradzież. Określanie ich w ten sposób to chamskie nadużycie.
Żegnam.