Aktywne Wpisy
WezelGordyjski +248
#marszniepodleglosci
Podręcznikowa prowokacja.
Flaga LGBT, a dwa piętra niżej stanowisko kamerzysty na balkonie.
Przypadek, nie?
Podręcznikowa prowokacja.
Flaga LGBT, a dwa piętra niżej stanowisko kamerzysty na balkonie.
Przypadek, nie?
mirage50 +188
w TVN tradycyjnie na pasku "MARSZ NARODOWCÓW" xd
#marszniepodleglosci
#marszniepodleglosci
Cześć na wstępie zaznacze że mam 16 lat. Moim problemem jest to że jestem bardzo leniwy i nie produaktywny. Zaczynałem nauke programowania 3 razy i tak naprawde za każdym razem po 2 dniach nagle przestawałem. Zawsze znalazła się jakaś wymówka albo tłumaczyłem to sobie zmęczeniem po szkole. Nie mam totalnie żadnego zainteresowania. Jedyne co robie to gram w gry i przeglądam internet. Każdy mój dzień wygląda tak samo. Wstaje rano ,ide do szkoły ,wracam zmęczony ze szkoły. Nic mi sie niechce ,jem obiad ,wale konia ,z godzinke po robie lekcje i sie poucze po czym siedze reszte dnia nic nie robiąc Chciałbym coś z tym zrobić ale nie wiem jak żeby nie skończyło się jak zawsze. Chciałbym być ciekawszy człowiekiem i móc porozmawiać o czymś innym niz gry i piłka nożna.
#lenistwo #przegryw #programowanie
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla maturzystów
@AnonimoweMirkoWyznania: masz 16 lat, uczysz sie dopiero bycia sumiennym i produktywnym. Nie poddawaj sie, chocbys rezygnowal i 100 razy, wstawaj i probuj dalej.
Zaakceptował: marcel_pijak}