Aktywne Wpisy
Riannon86 +2
Piszę sobie z naprawdę przystojnym mirkiem (solidne 8/10), ogarnięty z bardzo dobrym wykształceniem, dobrą pracą, zaangażowany w rozmowę, dużo pisze, wypytuje, sprawia autentycznie zainteresowanej moją osobą. I ni z gruszki, ni z pietruszki, między zdaniami:
W profilu nic, zero, null, nada! (╯°□°)╯︵ ┻━┻
#tinder #logikaniebieskichpaskow #ojcowie #zalesie
W profilu nic, zero, null, nada! (╯°□°)╯︵ ┻━┻
#tinder #logikaniebieskichpaskow #ojcowie #zalesie
tomwick55 +14
Było lato, słońce pieściło swoim ciepłem i poszedłem do kawiarni po mrożone latte z bitą śmietaną i carmelem. Kawę poprosiłem na wynos. Gdy ją dostałem postanowiłem iść do WC oddać mocz. Kilka kabin i tak sobie wchodzę do jednej z moim 'frapuczino'. Postawiłem go na ziemii i oddałem się czynności fizjologicznej. Kończąc zrobiłem mały krok, który niestety przewrócił plastikowy kubek z płynem. Zaczeło to się rozlewać aż do kabiny obok. Sięgnąłem po papier by trochę to wytrzeć, nawet nie wytrzeć co zatamować rzekę brązowo-białego płynu bo jakoś zaczeło to się powiększać. No połowa kabiny nagle w błocie jakby. Ścieram, trochę wzdycham pod nosem i nagle słysze głos z kabiny obok:
-fuj ja #!$%@? i takie jakby odłgosy krztuszenia się, jakby ktoś miał wymiotować
I doszło do mnie, że to latte, gęste z bita śmietaną wygląda no jak...no sami wiecie xD I ta moja ręką która próbowała to papierem zebrać xD Sam zacząłem się śmiać z tego, w kabinie obok ktoś powiedział w akompaniamecie dźwięków zwracania pokarmu:
-nie wierze zwięrzeta ja #!$%@?
Po czym momentalnie wyszedł z kabiny. A ja tam siedziałem z dobre 10 minut, nie chciałem się spotkać z tym człowiekiem. Co mialbym mu powiedzieć? Proszę pana to nie było co pan myśli, to było frapuczino hehe. Albo by jeszcze zaczął nagrywać to telefonem i wrzucił to na youtube '' KOLEŚ WALIŁ NA PŁYTKI W WC''.
Nie chodzę już do kawiarni.
#zalesie #takbylo
Komentarz usunięty przez autora
@JaLurek no wlasnie, co to w ogole za pomysl xD. Z zarciem tez bys poszedl do kibla i postawil je na podlodze? xD
@Nastruj: a co bedziesz jadl ten kubek? Czy w ciagu tych paru minut bakterie wejdą do tego kubka?