Wpis z mikrobloga

@Kot89: gdyby nie kasa nie byloby miłości tucznikowej w stosunku do widzow. Tak naprawdę ci co mu wplacaja znacznie przyczynili sie do tej tragedii. I mimo ze goha piła juz wcześniej to sobie z jaca jakoś żyli. A tak procenty pozmieniały wszystko i cyk nastapiła całkowita utrata resztki godnosci. Tucznik wbił sie w nisze kosztem wszystkiego. Jest tez druga opcja matka dała sie upodlić i chciała mu przez zarabiana kase
  • Odpowiedz
@RealnyJan: Zielony a dobrze gada. Już powinni dać ci status pomarańczki :) To że tucznik zginie to jest nie uniknione. Kwestia czasu kiedy gocha nie bedzie dałą rady pić a Jaca sam nie wygeneruje takich dochodów. Zostają jeszcze tacy debile jak ranza i inni top donejterzy ale jak tucznik zniknie z yt to i oni znikną. SORY ALE JESTEM TROCHE PIJANY. Szczęśliwego nowego roku i abyś szybko pomarańczką się stał
  • Odpowiedz
@Kot89: hehe dzieki i wzajemnie nie zalezy mi na pomaranczkach. Pomarancze wole jesc :). Patrzac na tych ludzi ciesze sie ze mialem fajne dziecinstwo i okres dorastania. Swoja drogą szkoda trochę ich sąsiadów musza sie zmagac na codzień z tym syfem.
  • Odpowiedz
@RealnyJan: Też się ciesze że w dzieciństwie byłem cały pokaleczony bo z jabłonki spadłem czy ryj mnie bolał bo piłką dostałem od starszego brata. DZIĘKI
  • Odpowiedz
@Kot89: Rydzyk przynajmniej nie ma niewolników, którzy za niego odwalają herezje, aby baby wpłacały ( ͡° ͜ʖ ͡°) To czy Toruń to przypadek? raczej nie. Oboje to biznesmeni w swoim rodzaju, a ich potocznie "złota zasada" brzmi - "Zysk zawsze oparty jest na wyzysku".
  • Odpowiedz